Šta je novo?

Nec 1300A i Plasmon 4x snimljen 4x - part 2

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
...evo tek danas ubodem pionira 105s da probam onaj 4x snimljen disk koji nije radio, i ne da radi, nego puca od brzine :)...inache, i diskovi snimljeni 2x, na Nec-u se bash chudno chitaju, chas chita normalno, chas zeza, prekopira pola filma, drugu polovinu gnjavi, itd...svi ti diskovi na pioniru 105s i LGju rade nenormalno brzo...nisam ubacivao CDove u Nec-a pa reko ajde i to da probam...ista stvar...samo diskove snimane nizom brzinom chita pristojno, sa ostalima se muchi itd...zakljuchak je da Nec ochigledno nije pravljen za chitanje uopshte :) snima odlichno i 4x na jeftine diskove, ali za chitanje nije...

Ček, jel to znači da sam svoje snimke ne može da čita kako treba? Kako li se onda ponaša sa tuđim snimcima?
Šta znam, meni razlika od 30% u ceni mora da ima osnova, znači nije bez razloga jeftin :)

ja sam rezao Plasmon na 4x vise komada sa pioneerom 106 i svi rade odlicno ali je porblem izgleda sa nekim DVD ROM naprimer Pioneer 121 plasmon cita samo do 77% a izgleda da i dosta stand alone playera ne izlazi najbolje

tako sto se tice kompatibilnosti DVD je jos daleko od CDa

heheh i taj nec je FUNASHI ali na KVADRAT !

Sa mojim LG sam narezao oko 20DVD-a nigde problem sa citanjem doduse na 2x rezem .

PitBull, al si sad rekao neshto pametno :)
pa i meni 2x svi chitaju, ali zato i 4x na plasmonu, samo ga ne chita nec koji ga je snimio :)...u svakom sluchaju, DVDR i ne treba da sluzi za chitanje...

Heinz je napisao(la):
Ček, jel to znači da sam svoje snimke ne može da čita kako treba? Kako li se onda ponaša sa tuđim snimcima?
Šta znam, meni razlika od 30% u ceni mora da ima osnova, znači nije bez razloga jeftin :)

Ni jedan jedini Necov optichki uredjaj nije bio dobar 'chitach'...a uz to svi su spori ko puzevi...Ali na kraju, ja sam DVDR kupio da bi snimao DVDR, nisam pirotjanac da cu na njemu da chitam i pishem sve zivo :)

(cekajuci pt3. posle kojeg ce se ispostaviti da je Nec u stvari najbolji citac nego mu je drajver stavio ko zna koji firmware :))

al meni radi plasmon 4x, prc :)

Drajveru, baci mi taj FW na mail :) Sutra dobijanm Pioneer DVR 106 mmm :)

Ajde drajveru daj onda bre vise taj firmware na kom ti radi Plasmon na [email protected] ili [email protected].
Osim toga, kad nesto ne radi na tvojoj komponenti kaze se "radi mi do pola" :)

Driv to nije problem do Nec-a nego do Via+AMD kombinacije :mrgreen:
Meni na BX+Intel sve radi bez problema :)

a kako mi onda rade svi ostali cd uredjaji bez problema ? :)

@filipenko:
otishao ti fw :)

@kutija:
vuno, ovo je za neca :D

Fala, drale :) !

Nazad
Vrh Dno