Šta je novo?

Ne znam sta se desava 5750

nikola123

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2010
Poena
159
Imam gore pomenutu karticu. I kada igram sve igre cod 4, grid, pa cak i crysis kada je oc sve je ok. E sada pri standardnim clockovima kada igram wc3 pojavi mi se onaj ekran sa zelenim prugama i slika igra (drhti) do duse po nekada. Nekada mogu da igram a nekada ne. Sada me zanima sta se to desava i jel iko imao takve probleme. A u ostalim igrama (od kada sam izduvao prasinu) temperatura ne prelazi 72 c kada je occ. Gledao sam nije pregrevanje u trenutku kada se ovo desava (samo u wc3) temperatura je negde oko 60c. Pa me zanima jel ovo opasno jer je kartica jos u garanciji.

Stavi nove drajvere. Reinstaliraj eventualno WC. Update bios-a na ploci. Ako nista od toga ne uspe, pravac na reklmaciju :)

Driveri su mi skoro pucali. Pa sam reinstal i stavio nove i sve ok. Ona radi super. Nema problema samo u wc3. pocne da igra slika. Ostavicu je jos malo jer ima garanciju 2 god ( valjda nisam gledao garantni list moracu). Mada da je saljem za dzabe vratice je jer ona radi.

Ako te zeza samo u jednoj igri onda su najverovatnije u pitanju drajveri,sacekaj novu verziju.

Ako te zeza samo u jednoj igri onda su najverovatnije u pitanju drajveri,sacekaj novu verziju.

Hvala na odgovorima. A karticu sam kupio pre mozda 2-3 meseca. Garancija je 24. Tako da neka radi dobro je. Posto ima fantasticne clockove. Mada wc3 i 90% drugih igara radi na standardnim. Tako da neka je za sada. Nadam se da se nece ovo dogadjati u drugim igrama. Do sada nije.

Nazad
Vrh Dno