Šta je novo?

Ne vidim neke slike?

• Začetnik teme Začetnik teme Dabar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Primetio sam surfujući, da na nekim stranicama ne vidim male sličice (preview) na koje treba kliknuti da bi se otvorile uvećane, već vidim samo okvir sličice a unutar njega uokviren mali crveni krstić. Kada kliknem na to, slika se ipak otvara. Tako i na forumu, sliku koju je neko priložio u vezi neke diskusije (ne)vidim na isti način, ali pregledom tih stranica u offline modu slika se jasno vidi. Ponovo se konektujem, provere radi, opet ih ne vidim. Pretpostavljam da je u pitanju neki filter, ali ne znam gde da ga uklonim. Ili je nešto drugo u pitanju? Koristim IE6 u XP SP2. Probao sam sve to bez ikakve zaštite, misleći da možda neki od tih programa prave problem, ali bez rezultata.
Mislim da je o tome već bilo reči na forumu, ali pretragom nisam uspeo ništa da nađem.
Ima li neko ideju kako da se rešim ovog problema?

Firewall? Meni recimo firewall blokira slike odredjene velicine i reklame.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Firewall? Meni recimo firewall blokira slike odredjene velicine i reklame.
Kerio 4. I kad ga isključim isto se dešava.

ZoNi je napisao(la):
da li su to male GIF slike? ako jesu, to je poznati BUG IEa...

(uzgred, na Maxthonu se to resava pluginom Force Pictures i internim resenjem...)
Mislim da je upravo to, male GIF slike.

Dabar je napisao(la):
Mislim da je upravo to, male GIF slike.
Sad proverih i iz čista mira sve radi, ali verovatno neće dugo. :crash:

Dabar je napisao(la):
Sad proverih i iz čista mira sve radi, ali verovatno neće dugo. :crash:
Upravo tako, jutros sve videh sad opet ne. Izgleda da mi jedino preostaje da koristim računar prepodne kada mi se slike javljaju. :d
Stvarno, ovo me polako izluđuje. :wall: :wall: :crash: :bottle:

ZoNi je napisao(la):
da li su to male GIF slike? ako jesu, to je poznati BUG IEa...

(uzgred, na Maxthonu se to resava pluginom Force Pictures i internim resenjem...)
Ubacio sam dotični plugin, bez rezltata. Sad mi jedino preostaje to interno rešenje, samo reci šta mi je činiti. :crash: :crash:

Ljudi, postajem dosadan i samom sebi, ali ovo me izluđuje. Postoje li neki gremlini stvoreni za računar 🙂 :whip: :smash: Svako jutro kad upalim računar (a violim da pre posla natenane prosurfujem) sve je lepo vidljivo, kad dođem sa posla opet vidim ono što sam gore naveo, a da pri tom niko nije palio računar da bi mi nešto brljao.
Zoni, sve sam podesio kako si rekao ali to apsolutno ne utiče na moj problem. Probao sam i famozni Firefox, ali on uopšte ne prikazuje da je prisutna bilo kakva sličica(vidljiva ili ne). Sve sam probao, pogasio i Maxthona i Keria i Kasperskog i sve je isto: ujutru sve radi, popodne jok 😡 ! Sva sreća ne držim macolu blizu računara. 😀 :crash: :crash:

ZoNi je napisao(la):
daj link (ovde ili na PM)! Ako ni FF ne prikazuje te slike, onda je nesto drugo u pitanju!

nemas neki dodatni program (AdMuncher, Proximitron...)?
Ne znam na koji link misliš? To uvek proveravam na tvojoj diskusiji o Maxtronu, gde si mi u vidu slika, dao neke savete. Te slike ne vidim (tj. vidim kako sam opisao). Firefox uopšte ne pokazuje da bi tu trebala biti neka slika, samo tvoj tekst koji me upućuje na sliku ispod, a ni traga da nešto tu treba da bude.
Ne koristim nikakve programe za skrivanje, ni proksije ni bilo šta slično.
Izluđuje me to što ga ima pa ga nema. :wall: Da ga nema uopšte nešto bih i iskopao, ali ovako sa duhovima se nešto i ne slažam 😛
Probao sam u vreme kada se to dešava, da koristim samo IE bez ikakvih dodataka, bez ikakve zaštite, čak sam se vratio na XP SP1, ali ne vredi.
Upravo na poslu proveravam na W2K i sve lepo vidim (onako kako ti verovatno sve vidiš) pa nije ni čudo što ti nije jasnio šta se dešava. Jedino mogu da nacrtam, kada dođem kući, kako ja to vidim pa da okačim.

Nazad
Vrh Dno