Šta je novo?

Ne radi rating u WINDOWS 7

milanet

Slavan
Učlanjen(a)
13.12.2006
Poena
304
:wall:pokušao 286 puta i neće i neće.

Brisao sam i XML u c:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore i opet neće.

Radio i sfc/scannow i ništa.

Kako da ga popravim - uopšte mi ne pokazuje rating sistema.:crash:

A zasto je to bitno? :) To ionako nicemu ne sluzi sem da se hvalis komsiji kako imas mega pc :)

Inace, tvoj problem se resava ovako:
1. Run -> regedit
2. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows \ Control Panel \ Performance Control Panel
3. Obrises PerfcplEnabled ako postoji
4. Ponovis istu rabotu i ovde: HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows \ Control Panel \ Performance Control Panel
Resetujes i imaces svoj rejting.

Poslednja izmena:
To se i meni desilo, ali sam podigao win 7 za evropsko trziste i nije radilo. Mislim da je windows 7 N bio u pitanju!

ja uopšte nemam HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows \ Control Panel \ Performance Control Panel

sistem je W7 ultimate, sveže instaliran pre 3 dana.

Znam da rating nema nikakvog značaja ali me nervira što sveže instaliran sistem pravi problem, a i velika sam picajzla za takve stvari. Napravljen je da radi a on ne radi.

Razmišljem o gaženju i stavljanju 64-bitne mašine. Vaše mišljenje _?

Poslednja izmena:
Kako ne radi? Jel ti koci? Puca? BSOD-uje? Imas li pad performansi? Ne radi ti neki program? Pucaju drajveri? Trom?
Nista od ovoga? Cemu gubljenje vremena? :) To je samo glupi bug za jos vecu glupost koja bas nicemu ne sluzi. Sto bi se maltretirao oko toga kao da svaki dan gledas taj rating?

Inace X64 radi odlicno, naravno ako imas adekvatan HW za to.

skroz si u pravu, možda i izdržim da ne čačkam - rating i ovako ničemu ne služi

Problem rešen sam od sebe. Nemam pojma kako. Čudan ovaj W7

Sve je OK oko ovog novg windowsa ali ovakvi bagovi nisu dobri.Kad će da naprave sistem stabilan i siguran bez sitnih gluposti. Danas treba da daš 200 evrića za parče softvera koje će da te zeza ovakvim glupostima.

Poslednja izmena:
Vrh Dno