Šta je novo?

Ne radi mi nijedan RapidShare downloader! Pomoc!

vlado_kovac

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2007
Poena
330
Probao sam RapGet, Universal Share Dow., Grabber i jos neke kojima se ni imena ne mogu sjetiti, i nijedan nece da otpocne download-ovanje RS linkova!

Universal Share mi pokazuje "unable to get the link", kao i ovi ostali... Grabber npr. odbija uopste da "uhvati" link, isto i sa RapGet-om...

Ne znam u cemu je problem.

Meni ovi downloader-i trebaju samo iz razloga jer zelim da stavim vise linkova u Queue, da se tako izrazim, znaci u cekanje kako ne bih morao rucno da pokrecem download, posto svi znamo da jedan film na rapidu moze imati i preko 20-ak linkova!

Ako ima neko ko moze pomoci bio bih jako zahvalan! :wave:

Prilozi

• uni.jpg
    uni.jpg
    118.3 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena:
Skini CryptLoad i vozi. Emo meni radi bez problema. Sad ti ne treba ni rekonekt.....tako :)

Skini CryptLoad i vozi. Emo meni radi bez problema. Sad ti ne treba ni rekonekt.....tako :)

Brate svaka cast, evo ga konacno radi!:banana:;)

De mi samo reci, da li mogu ubaciti linkove u queue, tj. cekanje, i da mi program sam skida jedan za drugim preko noci?!:smoke:

naravno da mozes ubaciti u queue, CryptLoad stvarno radi odlicno.

FlashGet isto radi

Skontao sam, provalio sam ga. Cim kliknem na "copy link location" on mi automatski ubaci link u queue...:smoke: Brutale program!:D

Evo slicice ako mislimo na isto, ali to je to sigurno, nema sta drugo biti!

pozz svima i hvala takodje na pomoci!cheers

Prilozi

• crypttt.jpg
    crypttt.jpg
    189.1 KB · Pregleda: 143
@ vlado kovac
Mislim da ti US downloader nije radio jer je starija verzija (sudeći po slici koju si stavio). Juče sam skino verziju 1.3.5.1 i radi bez problema. Mada nema opciju za pauziranje, što sam video na ovom crypload programčiću, tako da ću ja verovatno da pređem na njega.
U stvari, da li uopšte može da se pauzira download sa rapidshare za free korisnike?
poz

EDit: Mada sad ni meni neće nešto, isto ne može da dohvavti link, a juče je skidao bez problema, wtf

Poslednja izmena:
Free korisnici ne mogu da pauziraju download, samo premium imaju opciju za resume.

USD kod mene sljaka vec dugo i ne menjam ga za sve pare :d

Free korisnici ne mogu da pauziraju download, samo premium imaju opciju za resume.

Citao sam gomilu hack-ova o rapidshare-u, ali nish, sve bezveze. Doduse sada i nema potrebe za njima jer je novi download moguce otpoceti posle samo 40-ak sekundi, dok je prije trebalo i nekoliko sati.

Ono sto me interesuje, da li neko zna mozda neki konkretan hack? Npr. mogucnost resume-a kod free korisnika, ili ipak moramo kupiti premium.

Jer ja se ipak ne bih smio usudio da skidam 3Gb ili vise bez mogucnositi da nastavim download.

Ono sto me interesuje, da li neko zna mozda neki konkretan hack? Npr. mogucnost resume-a kod free korisnika, ili ipak moramo kupiti premium.

Jer ja se ipak ne bih smio usudio da skidam 3Gb ili vise bez mogucnositi da nastavim download.

Druže, mislim da je dovoljno što su nam omogućili neograničen download, ne treba preterivati ;). Tih 3GB ti ipak skidaš iz delova, zar ne? Ako jedan deo pukne, pokreneš ga ponovo.

Poz :wave:

Kod mene USD nije radio kad sam ga isprobao,prvo sam lijepo dunuo prasinu sa njega i obrisao prasinu i naravno updejtovao ga...i sljaka ko lud,i nema pauze posto sam free user.

Pozzz

Ma CryptLoad je strava, sve radi kao sat! Milina... A to za hack, ***a, dobro bi dosao resume, ali nista strasno, sto ti kazes uvjek jedan dio mozes krenuti ponovo skidati! Pozz

Ukoliko ne stavis 200 mb delove, onda je malo bolnije kad prsne pri kraju dela. :(

Nazad
Vrh Dno