Šta je novo?

Ne radi Hotmail !?!?

Hardcore

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2003
Poena
619
Prijateljica je nedavno kupila nov računar, WinXP+SP2.
Sad ne može da uđe na hotmail, tačnije kad unese username i password, Explorer krene da učitava neku stranicu i tome nikad kraja. Isto i sa Firefox-om 1.0.4.
Imate li neku ideju?

Da nisu cookie-ji?

Hotmail-u treba da su odobreni svi kukiji. Probaj da u tools->internet options na kartici General kliknes Delete Cookies, i jos na kartici Privacy->Sites pa Remove All. Posle prihvati sve cookie-je sa MSN-a i passport.net-a

Jos proveri u IE u Tools->Privacy->Advanced ako je cekirano Override automatic cookie handling, da je u First-party Cookies odabrano Accept ili Prompt.

Meni je to resilo problem u IE, ne znam za mozillu

izgleda da nema vie hotmaila

stavili onaj debilni widows live

ne mogu da nadjem opciju da se vrnem natrag na hotmail normalan

da li je to ukinut "hotmail classic" ili sta vec... danas je nesto ispreturano u odnosu na ranije a hotmailu...

da li je to ukinut "hotmail classic" ili sta vec... danas je nesto ispreturano u odnosu na ranije a hotmailu...
Ja Hotmail ne koristim, ali par puta kad sam probao u poslednje vreme mi je iskočilo da se presporo učitava i pitao me jel hoću classic umesto tog live.

Uzgred budi rečeno, ja nikad nisam uspeo da shvatim zašto iko koristi Hotmail. Bukvalno svaki mail servis koji sam u životu probao bio je po svemu bolji od Hotmaila.

Pa recimo da ga koristim zato sto imam od pre 7 godina nalog na njemu i golilu kontakata. Sada je, medjutim, postao totalni odvratni smor a la Vista i napustam ga....samo da preusmerim sve korisnike :S:

Nazad
Vrh Dno