Šta je novo?

ne radi Autorun??!!

M!ST!CX

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD TR2 2920X @4.3GHz Full Custom Watercooling
Matična ploča
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
GPU
Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Storage
Samsung M.2 NVMe 950 PRO 512GB + GIGABYTE M.2 NVMe 512GB + Samsung SSD 850 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + QNAP TS-431P2 @ 12TB
Zvuk
Logitech Z-5500 Digital
PSU
EVGA SuperNOVA G2 850W
Kućište
NZXT H9 Flow
Monitor
27" 27GP850 Nano IPS 180Hz + 27" LG 4K UK650-W + 27" ACER V276HL
Miš & tastatura
Corsair K70 MK.2 & Razer Lancehead Tournament Edition @ Razer Gigantus
Ostale periferije
Razer Nari 7.1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A34 5G
Pametni uređaji
Samsung Galaxy watch 3 45mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Posle instalacije Wina jedno vreme je radio i onda iz cista mira prestao da radi(napominjem da razlog nije virus)pokusavao sam raznim twikovima da "force"ujem autorun ali bez uspeha.Jedino sto nisam pokusao je neko cackanje u registry-ju..Da li postoji neki drugi nacin??
плиз хелп!!!🙂
Hvala unapred!

HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 0\Scsi Bus 0\Target Id 2\Logical Unit Id 0

Zavisi na kojoj ti je grani opticki uredjaj. Ti proveri sta pise na logical unit kljucu. Pa zatim slobodno obrisi target id i restartuj masinu.

Poslednja izmena:
Proveri servis "Removable storage", treba da je na "manual" i da nije startovan.

Takodjer pod kljucem HKEY_LOCAL_MACHINE\Test\ControlSet1\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

Imas upper i lower filtere koje ces da obrises... i restartujes masinu ako ti prethodna akcija ne pomogne...

Aj probacu pa cu da vam javim ...ja se nadam da ce raditi...poz

frogman je napisao(la):
Takodjer pod kljucem HKEY_LOCAL_MACHINE\Test\ControlSet1\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

Imas upper i lower filtere koje ces da obrises... i restartujes masinu ako ti prethodna akcija ne pomogne...
Evo uradio sam sve sto ste rekli ali i dalje neki drive-ovi nemaju auto play,...
@frogman lower filtere sam nasao ali upper nisam nasao(da li si siguran da se tu nalaze?)..
i jos nesto po pitanju control set-a..u registriju sam nasao 3 control seta pa sam sa njima primenio isti sistem kao sa control set 1...

ides ovako START-run-kucas gpedit.msc-i trazis administrative templates-tamo trazis system i nadjes sa desne strane turn off autoplay - i gledas da li je to disabled ako jeste ondak ti ja nemogu nista pomoci
:wall:

Ha-ha.Kamo te srece da se to meni desi kad preinstaliram win!Cim uradim svezu instalaciju win-a prvo sto uradim je upravo to:ISKLJUCIM AUTOPLAY JER ME TO MNOGO NERVIRA!Imam utisak da autoplay na sekundu zakoci masinu,a i da brze otvara disk kad ga sam pokrenes nego preko smrdljivog autoplay-a.
Tako da,moj savet-nemoj traziti da ga vratis-to ti ne treba!
Mozda ce neko misliti da sam blesav,ali meni je mnogo lepo bez njega!(autoplay-a)

EM2000 je napisao(la):
Ha-ha.Kamo te srece da se to meni desi kad preinstaliram win!Cim uradim svezu instalaciju win-a prvo sto uradim je upravo to:ISKLJUCIM AUTOPLAY JER ME TO MNOGO NERVIRA!Imam utisak da autoplay na sekundu zakoci masinu,a i da brze otvara disk kad ga sam pokrenes nego preko smrdljivog autoplay-a.
Tako da,moj savet-nemoj traziti da ga vratis-to ti ne treba!
Mozda ce neko misliti da sam blesav,ali meni je mnogo lepo bez njega!(autoplay-a)
Epa to je tvoje misljenje ..meni vidis smeta to sto nemam autoplay,ali ne zato sto ja sad nesto obozavam autoplay,vise vise zbog toga sto je jednostavno prestao da radi bez ikakvog mog cackanja😡.ne znam koji ga je program i zbog cega disable-ovao??!!

M!ST!CX je napisao(la):
Epa to je tvoje misljenje ..meni vidis smeta to sto nemam autoplay,ali ne zato sto ja sad nesto obozavam autoplay,vise vise zbog toga sto je jednostavno prestao da radi bez ikakvog mog cackanja😡.ne znam koji ga je program i zbog cega disable-ovao??!!
TURN OFF CD AUTOPLAY
By default Windows XP will automatically detect the presence of any CDs or DVDs inserted into
CD/DVD/CDRW/DVD‐R drives on your system. As soon as such disks are detected, any applications, audio
or movies files on these disks will automatically be launched. To disable this Autoplay functionality, make
the following change:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CDRom]
Autorun=0
Setting this value to 0 disables Autoplay, setting it to 1 enables Autoplay. Note you can also temporarily
disable Autoplay behavior by holding down the SHIFT key while inserting a CD or DVD.
>>>>Ako ti je bas toliko stalo probaj ovo u registry bazi,mislim da ce resiti problem<<<<
POZDRAV

Nazad
Vrh Dno