Šta je novo?

Ne prolazi instalacija

rdn

Poštovan
Učlanjen(a)
19.08.2014
Poena
51
Radim sistem drugaru i dosao sam do dela gde se brisu particije i kaze mi sledece " The partition you selected cannot be deleted " predlog sta da radim? Inace radim servis racunara, i ovaj problem sam resio sa mhdd jednom, ali sada nece.

Probaj podigni gparted live cd ili neki drugi sa alatom za hard diskove, pa sa njim obriši ceo hard, ako neće onda je stradao.

Dizao i gparted i isao delete partition i error mi izlazi za input, ne znam sada tacno. Kad pokusam da obrisem c particiju u windows instalaciji iskace ta greska, i za d isto vazi. Da napomenem samo kaze mi da je sav prostor i na c i na d "free" dakle slobodan. Kada sam prosli put imao ovaj problem na drugoj masini sredio sam ga pomocu mhdd, sada ne pomaze. Ako moze neki predlog, sta pokusati.

Poslednja izmena:
Probaj sa active killdisk.

Onda na hdd rack i onda prikači ga na neki računar preko usb, uradi mu dijagnostiku i opet probaj nekim partition managerom da ga očistiš

Sad cu pokusati sa activve boot disk.

E da, ako ni ovo ne pomogne onda low level format. Samo nadji program za bas tu marku hdd.

pomoc, kad pokrenem kill disk izadje ovaj error Software entered the unstable state.

Poslednja izmena:
Samo da javim, problem bio do harda.

Morace da ga menja svejedno. Pun bad sector-a.

Radio sam odmah, ali u zurbi nisam pomenuo. Moja greska.

Problem se desava tako sto obrises sve particije i napravis nove...

Nazad
Vrh Dno