Šta je novo?

Ne primam pozive?

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
649
U poslednje vreme me je vise ljudi pitalo zasto se ne javljam na mobilni kad me zovu, a ja nikakve poruke o propustenim pozivima nisam video, nije mi telefon ni zvonio. U cemu je fora? 063 pripejd; tel je SE M600i.

:wave:

Meni se ista stvar pre 4-5 godina desila kod MTS-a, problem sam resio sa njihovim call centrom(nisu mu rekli sta je bio problem)... tako da je najbolje da okrenes call centar.

Poslednja izmena:
Mnogi SE telefoni imaju problem sa telenorom, znam dosta ljudi koji imaju problem kao ti, imaju SE i koriste telenor, mislim da je jedini nacin da predjes na drugog proizvodjaca ili na drugu mrezu.

Se?

Koristim 063 mrezu od 97 godine, uvek sam imao samo (Sony) Ericsson telefone i nikada nije bilo nikakvih problema sa mrezom te zato nemojte da dajete pogresne informacije.
Ono sto se ovom coveku verovatno desava je opcija primanja poziva (Accept calls) u kojoj se moze podesiti koje pozive hocete da primate (svi pozivi, pozivi od brojeva u imeniku, pozivi iz liste brzih poziva, sa posebne liste ili nijedan poziv)

Poslednja izmena:
Mnogi SE telefoni imaju problem sa telenorom, znam dosta ljudi koji imaju problem kao ti, imaju SE i koriste telenor, mislim da je jedini nacin da predjes na drugog proizvodjaca ili na drugu mrezu.

Ja sam imao obrnuto iskustvo sa Mobtelom/Telenorom mi je svaki SE perfektno radio, dok mi je mt:s uvek pravio probleme sa GPRS-om.

@Diablo
Meni je bio prestao da prima poruke fon kad sam nakupio preko 3000 poruka u fonu. Izgleda se symbian malo zaglupio bio mozda je neshto slichno kod tebe. Kad sam isprazino inbox i otubox proradio je normalno.

Neki stariji modeli SE telefona su imali problema sa gprs-om... Mozda je do loseg dekodiranja ili sl, ali znam za K230, K290 i sl...
Nisam cuo za probleme sa pozivima

Poslednja izmena:
Namesteno mi je da primam sve pozive. GPRS ne koristim. Nemam vise od 250 sacuvanih poruka i imam oko 1.5GB slobodne memorije.

Za sad izgleda da je ili do dekodiranja ili da zovem call centar.

Ja takođe na Telenor prepaid-u, 063/6**-*** imam slične probleme...
Dešava mi se da me neko zove i da dobije ili zauzet signal, ili info da sam nedostupan, a meni je sve vreme uključen telefon, ima mrežu, a niti zvoni, niti dobijam info o propuštenim pozivima... a onda npr. me taj isti neko samo malo potom pozove i sve radi normalno...
To mi se inače dešava i na Mio A701 i na Motoroli F3...
Takođe, na Motoroli F3 se dešavalo da mi neke poruke ne stignu i po 20-tak dana, iako pošaljilac odmah dobije delivery report da mi je poruka uredno isporučena... mislim da se ovo na Miu nije dešavalo, ali ne mogu sad da se setim...

Nazad
Vrh Dno