Šta je novo?

Ne moze offline

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Dešava mi se da u IE 6 iz istorije u offline-u ne mogu da gledam neke posećene strane, ili ako i mogu danas, to ne mogu već sutra, mada mi je podešeno da mi u istoriji opstaju 20 dana. Što je još gore, ne mogu da gledam ni bezobrazne slike:mad: .Ranije sam to sve mogao bez problema. Zna li neko u čemu je stvar?
Pozdrav!!!

To nikad nije ni funkcionisalo. Postoje neki programi koji to odrađuju npr. offline explorer ili tako nesto imam ga negde na nekom Cd-u

Grobar je napisao(la):
To nikad nije ni funkcionisalo. Postoje neki programi koji to odrađuju npr. offline explorer ili tako nesto imam ga negde na nekom Cd-u
Kako nije funkcionisalo kad tu mogućnost koristim od kada sam prvi put instalisao IE5 pa do danas. Nisam nikad ništa sejvisao u online režimu. Kad se diskonektujem, lepo pritisnem Ctrl+H (History), pa pootvaram u offlineu sve strane koje sam posetio, pa onda sve što mi treba sejvišem natenane.
U folderu Temporary internet files sam podesio 100 Mb za te potrebe, ali meni je taj folder napunjen sa najviše 3-4 Mb, što znači da mi nešto ne dozvoljava punjenje Temporary foldera. U Internet opcijama nisam podesio automatski pražnjenje Temporary foldera posle zatvaranja browsera.
Imam Offline explorer ali mi nikad nije trebao, jer sam sve radio na pomenuti način. Ima li neko ideju šta može da me zeza?
Pozdrav!!!

Vrh Dno