Šta je novo?

Ne moze da se instalira SP3

adzo89

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
319
Ljudi ne mogu da instaliram service pack 3 na XP,skinuo sam onaj pack od 300 megabajti sa microsoftovog sajta i kad ga pokrenem ono ucitava i posle nekog vremena izbaci kao eror...zna li neko rjesenje???

Koju gresku izbacuje ?

kad mi ucitava negdje na pola mi izbaci kao neki internal eror nije moguce instalirati sp3

Pa tesko da neko moze da zna sta je dok ne napises tacno koju gresku izbacuje
Probaj da isntaliras opet i zapisi ili printscreen da vidimo koja je greska

Ljudi ne mogu da instaliram service pack 3 na XP,skinuo sam onaj pack od 300 megabajti sa microsoftovog sajta i kad ga pokrenem ono ucitava i posle nekog vremena izbaci kao eror...zna li neko rjesenje???
Koji Service pack imas trenutno?

Ti je legalan taj windows kojeg imas?
Mislim, da li ti je pre dozvoljavanja downloada, sam Microsoft sajt trazio verifikaciju tvog os-a?

kad mi ucitava negdje na pola mi izbaci kao neki internal eror nije moguce instalirati sp3
Ovo je vrlo poznat problem (nema veze sa legalnošću Windowsa) i izgleda da ni Microsoft ne zna tačno šta je uzrok. Ja sam imao isti problem i pročitao sam tonu rasprava o tome. Udari search, ja sam ovde na forumu napisao detaljno kako sam rešavao i rešio taj problem.

Ukratko: uradi slipstrimovanu instalaciju XP-a sa SP3, a onda pokreni reparaciju Windowsa sa tog diska.

Postoji još XY predloga, neke sam probao bez rezultata, drugi su mi izgledali previše komplikovani u odnosu na ono gore.

Mislim, da li ti je pre dozvoljavanja downloada, sam Microsoft sajt trazio verifikaciju tvog os-a?
a što ga to pitaš, kad to nema nikakve veze? nadaš se da će se odati, da je kvarni pirat? :D

"Legalan Windows":D

:smash: ma daj,zamolio bih vas da prestanete sa tim glupim pitanjim da li e legalan windows,svaki windows je isti nema tu fush ili original samo je razlika windows sa nalepnicom za inspektore ili bez,jedino moze da se desi da windows neki nece da skida update sa interneta u tom slucaju promeniti serijski broj...i laganica...:type:

Nazad
Vrh Dno