Koji Service pack imas trenutno?Ljudi ne mogu da instaliram service pack 3 na XP,skinuo sam onaj pack od 300 megabajti sa microsoftovog sajta i kad ga pokrenem ono ucitava i posle nekog vremena izbaci kao eror...zna li neko rjesenje???
Ovo je vrlo poznat problem (nema veze sa legalnošću Windowsa) i izgleda da ni Microsoft ne zna tačno šta je uzrok. Ja sam imao isti problem i pročitao sam tonu rasprava o tome. Udari search, ja sam ovde na forumu napisao detaljno kako sam rešavao i rešio taj problem.kad mi ucitava negdje na pola mi izbaci kao neki internal eror nije moguce instalirati sp3
a što ga to pitaš, kad to nema nikakve veze? nadaš se da će se odati, da je kvarni pirat?Ti je legalan taj windows kojeg imas?
Mislim, da li ti je pre dozvoljavanja downloada, sam Microsoft sajt trazio verifikaciju tvog os-a?
a što ga to pitaš, kad to nema nikakve veze? nadaš se da će se odati, da je kvarni pirat?![]()
Ne brate, secam se da Sp1 nije mogao da se instalira na pirata.
Ti je legalan taj windows kojeg imas?
Mislim, da li ti je pre dozvoljavanja downloada, sam Microsoft sajt trazio verifikaciju tvog os-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari