Šta je novo?

Ne mogu instalirat win7 -cannot boot cd code 5

• Začetnik teme Začetnik teme mile64
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nije star pogledaj ovo Capture 14.JPG masina iz 2003 radi bolje nego na Xp

za šta mi treba,dobar je XP,samo sam hteo da se malo bar u nečemu ponovim🙂...
ploča mi je ograničavajući faktor iako neverovatno stabilna i pouzdana,dok sam imao Asus A7V600-X stalno problemi,dok nije zamenjena ovom Asrock jedinom koja se mogla kupiti nova u jesen 2008 g. .....

Poslednja izmena:
Ma sibni taj 3000+ na 2400 mhz i da vidis razliku.
Na toliko ja drzim 2800+ godinama mada mi sluzi samo za net,moze i ponesto da se odigra ali za to imam nov komp.
Menjao sam puno kompova ali ovaj ostaje ima da ga odrzavam u zivotu dok god je to moguce.

Njemu fali memorija,a ne megaherci...

I moj radi na 1.5 gb memorije i to rasparne(1gb+512mb)
I ova HD 3850 agp otima nesto memorije.

Poslednja izmena:
ne vredi ništa,probao sam i podigao FSB na 184(13x184),al ne vredi kad ne podržava DDR 400 već DDR 333 pa onda i memorija radi na 184...ne dobijam vidljivo baš ništa osim povećane temperasture za oko 4 stepena...
http://www.asrock.com/mb/SIS/K7S41GX/

...ma i čemu forsirati sedmicu po svaku cenu,ajde probao sam i video,radi ona solidno kad otvorim mozilu(treba joj par sekunda da otvori mozilu) i surfujem,ali sporije,za nijansu otvara stranice, a XP je za nju munja,čak mi XP brže otvara nego neki računari koje imam prilike da koristim ,(npr intelov E3400 sa ubuntu mi je sporiji od ovog mog athlona za nijansu),takođe mi deluje brži od AMD e350 koji ima instaliranu 64 bitnu sedmicu sa 4 giga RAMa...
inače računar je izuzetno pouzdan,mislim da će potrajati još 10 godina...(pa makar sa nekim lubuntuom)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
hvala ti na trudu,ovo je stvarno povoljno ali ne smem ni da pomislim ni na manje ulaganje...🙁

Nazad
Vrh Dno