Šta je novo?

Ne mogu da ugasim komp...

RasetaM

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2001
Poena
619
ploca je MSI MSI K8MM-V S754 SATA, dakle VIA chipset, klasicna integrusa. Problem je u tome sto posle instalacije windowsa racunar normalno radi, a onda posle par dana jednostavno nece da se ugasi kad idem na shutdown. Umesto gasenja desi se samo reset.
Ako nekoga interesuje memorija je Kingston 256MB, napajanje neki kinez iz Vito kucista 350W cini mi se, procesor Sempron 2600+.
Jos jedna bitna stvar, to se desava na potpuno ista 3 racunara.

Zvuci neverovatno ali se potpuno ista stvar desava drugaru sa sempronom 2500+ i MSI k8n neo-v 2.0

...

To mi zvuci kao da je pogresno podesen u control panel-u/power options..
proveri...

Pa koliko ja vidim nije pogresno podeseno, ili mozda ima nesto sto mi ne znamo. Sta bi to trebalo da se podesi?
Napominjem da je to radilo normalno 2-3 dana od instalacije windowsa.

Evo posle par sati rada sa tim racunarima da kazem sta mislim da je resenje. Problem je izgleda u tome sto norton Antivirus koji je tamo instaliran ne radi sa SP2. Kad sam iskljucio antivirus sve je proradilo.
SAcekacu jos par dana da vidim kako ce da rade racunari pa cu da potvrdim da je ovo resenje.

Norton i SP2?

Ukljuci live update u Nortonu i skini Norton WMI update. Restartuj komp i vise neces imati problem na relaciji Norton-SP2.

Nazad
Vrh Dno