Šta je novo?

Ne mogu da se logujem na XP!!!!

heavybear

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2008
Poena
304
Kada pokrenem komp , on mi da ekran za prijavu , ali posle lozinke , samo vrati ponovo na prijavu , ima kao jedno rešenje na Microsoftovom sajtu , preko recovery consolke ali ja te fajlove userinit.exe i wsaupsdater.exe nemam uopšte u system32 folderu. Kako ga zeznuti da ne instaliram ponovo XP?:smash:
Probao sam i u safe modu ista stvar.

Ne znam kako da resis taj problem, ali mogao bi da uradis sistem restore. Mozda pomogne.

Ako nisi stavio sifru na administratora, probaj preko safe moda da se logujesh kao admin, pa onda odradi system restore. Moze da pomogne, meni je pomoglo nekoliko puta. Ajd pa javi shta si uradio. POzZ

Probaj da sa instalacionog windows cd ili nekog live xp-a, iskopiras ta dva fajla sto nedostaju u windows direktorijum. Ja imam userinit.exe kod sebe u oba windows foldera.

Ma i nemora u safe mod. MOye samo 2x da stisne ALT*CTRL+DEL i pojavice se onaj profi login screen. Ukuca tu za usera Administrator i dole password a valjda zna koji je a ako je zaboravio ima na hireni alat za resetovnje istog.

Ako ovo isto ne radi, onda mu je oshtecen win, pa moze da prpba sistem restore ako mu je ukljuchen. Ono last normal boot isl.

Ako se domognesh nekako wina. Onda obavezno poteraj iz promta scf/scannow i ubaci mu CD od XP-a kada ti trazi, tj. putanje do i386 dira.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno