Šta je novo?

Ne mogu da se diskonektujem sa neta

chivitli

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.04.2002
Poena
619
Imam bas interesantan problem, sreca da sam danas uplatio flat :D
Dakle, ona dva kompjutercica u taskbaru ne reaguju. Prikazuju normalno protok podataka, mogu da dobijem opcije na desnom kliku na njih, ali ne i da se diskonektujem ili da mi se otvori status. Ne mogu da ubijem proces (nijedan od dva za koja mislim da je), a jedino resenje je restart. To malo smara, tim pre sto imam 2k koji se dize ~2 minuta...
pomagajte, inace ostah zarobljen ovde sa vama :)

Imao sam slican problem u skorije vreme, i resio sam ga uz pomoc Spybot - Search & Destroy. Taze updateovan, naravno...
Ne mora da znaci da je isti problem, ali sigurno je neka buba tu usla, tako da probaj av-om, probaj sa S&D i vidi da li imas neki sumnjiv proces...

Poz.

Poslednja izmena:
Probaj Spy Sweeper. Skoro je izasla 3.0 verzija. On često nađe ono što Spybotu ne polazi za rukom, a pogotovu razne dialere. Nadam se da ti bubica ne pozove neki broj na Sejšelima dok ti pokušavaš da je ubiješ :)

Skinuo sam i njega i nasao je svega par nekih bezveznih cookija. Ma posecujem svega par 'proverenih' sajtova + opera i nema odakle da mi uleti neki dialer ili sta vec. Sad za divno cudo mogu da se diskonektujem. Nadam se da ce tako i ostati.
Pozdrav, kolega ;)

Otpozdrav kolegi.

Lepo je videti da ima ljudi koji se, kao i ti, i u pravom i u ovom virtuelnom životu, bore protiv istih stvari :smash: ;)

Aj, konačno, da rešimo i misteriju MyIE2... Hoće li mi neko precizno reći (Zoni?), da li MyIE2, kao IE-ov shell, dopušta kačenja svih oni sr.anja koja upadaju putem IE ili je delimično ili potpuno obezbeđeno od raznih napasti, tipa ovih dialera.

Poslednja izmena:
Izgleda da je problem bio u auto disconnectu. Desilo mi se u zadnje vreme par puta da zaboravim da se diskonektujem (talenat), pa sam ukljucio auto disconnect posle 20 min. Auto disconnect se pokretao uvek posle 20 min, iako nisam bio idle, a sam nisam mogao da se diskonektujem. Otkako sam ga iskljucio sve je ok, samo da ne zaboravim jos nekad da se skinem s neta :)

Ne znam da li je neko pomenuo ali probaj i Ad-aware.

Nazad
Vrh Dno