Šta je novo?

Ne mogu da kopiram podatke

pashutin

Cenjen
Učlanjen(a)
27.12.2012
Poena
160
U pitanju je win 8, skoro namesten, ubacen je i nov hdd 1tb, kad pokusam kopiranje sa jednog hdd na drugi, krene nekoliko procenata i onda zapuca i blokira ceo win explorer..
Primetio sam da mi se uz isti problem desava da kad upalim komp zapuca mi ruter - tj odjednom nestane net, dok ga ne restartujem..
Sumnjao sam na plocu, ali pocinjem da sumnjam i na ovaj win 8, pa cu verovatno vratiti nazad na 7-micu iz ovih razloga

Skenirani hdd u hdd regeneratoru, nema bs, a u hd tune mi izbaci na file benchmarku za hdd od 1 tb - " I/O error - test aborted "
On sam nesto blokira ili ?

Probaj sa drugim sata kablom i/ili spojenim na drugom sata kenektoru na matičnoj.
A ako i tu opstaje isti problem onda isprobaj kopiranje podataka iz live linuxa tipa linux mint butovanog sa cd-a ili flešića.

Ako ga tu nema imaš potvrdu da je problem sa winom/instalacijom/ko zna šta sa softverske strane.

A ako ga ima isprobaj dotični nov hdd u drugom računaru, najverovatnije je on u pitanju.

tnx pool,
isprobao sa drugim sata kablom i proradio je , ali i dalje zapucava windows explorer prilikom kopiranja...
da napomenem da mi se to desilo iznenada pre par dana pa me zateklo sta sad, a nov hdd ..

probacu par restarta i sl, malo da dodje sve na svoje pa javljam

Nazad
Vrh Dno