Šta je novo?

Ne mogu da instaliram AVG 8.5

tex707

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
680
Pokusavam da instaliram novi AVG 8.5 Internet security i ne ide - tokom instalacije stane i javlja da postoji instaliran Ewido Anti-Spyware ili Anti-Malware koji prvo moraju da se deinstaliraju da bi se instalacija nastavila. Problem je u tome sto ja te programe nemam instalirane (imao sam Anti-Spyware ali sam deinstalirao).

Zna li neko, ima li leka ovome?

Unapred hvala

procesljaj registry i ako imas neke ostatke od Anty-Spyware-a obrisi,reset kompa i probaj....

Iskreno...niti znam gde tacno da ih trazim, niti kako...:(

Znas li tacan naziv tog antispyware programa ?

Sorry nisam video da si vec napisao, kucaj u Run, regedit, pa klikni ctrl+F i upisi ewido. Ako ga nadje brisi sa delete, pa onda klikci na F3 i brisi sve sto nadje za vezano za njega. Onda restartuj. Mada moja preporuka ti je da se manes AVG-a, Bolje ti je da instaliras Avasta, za njega je tata.

Poslednja izmena:
Uspeo sam, pobio sam sve Grisoft i Ewido, kao i AVG elemente u Regitry bazi (morao sam malo i "Find" da koristim) i uspesno instalirao AVG 8.5. Medjutim, cekalo me neprijatno iznenadjenje - update nije bio moguc. Onda sam primetio da ni jedna web stranica ne moze da se otvori, cak ni AVG homepage...uzas. Iskljuci sam AVG Firewall, ali bez efekta. Deinstalirao sam ga i instalirao ponovo, samo bez Firewall opcije i opet ista prica - sve web stranice blokirane, update ne radi. Onda sam opet sve deinstalirao i sada ovo kucam bez ikakvog antivirus programa.

Kakvo ludilo...kako su samo mogli da naprave takav program koji blokira sve zivo, ukljucujuci i njihov sopstveni homepage...!?!?!

Izgleda da cu morati da probam taj AVAST...

mani se corava posla,instaliraj AVIRU+MALWAREBYTES+COMODO I NEMA GRESKE!!!

Avast + superantispyware.

Malwarebytes je zivo sra.nje. Sto to preporucujete coveku? Taj AVG bilo free bilo pro je obicno djubre, znam to, jer sam imao pa sam presao na Nod32, koji je neuporedivo bolji. A sad sam poceo da koristim Pandu, koji je jos bolji od Noda, jer moze da se skenira pre nego sto instalirate viris.

Avast + superantispyware.
Ovo je sasvim pristojno resenje ili Avira umesto Avasta i jos uz to mozda jos Spybot S&D i periodicno skenirati komp. Sve postoji u besplatnim varijantama. Od AVG verzije 8.0 zaobilazim taj program u sirokom luku.

Nazad
Vrh Dno