Šta je novo?

ne kontam....

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
evo ovako imam lucent soft. modem V90.uglavnom od skora je u somboru dial-up kenuo prko 33.6kbps i sad mi se konektuje 46.6.e sad dolazi zanimljiv deo nece preko tih 46.6 pa da si bog.ne bi bila frka da je svima tako ali svi moji prijatelji se konektuju 51.2 i vishe i to kod istog provajdera.probao sam i preko blueisp-a isto 46.6 odem kod druga on 52.0 .ima li neko pojma shto nece da se konektuje preko tih famoznih 46.6.nije greda u tih par kilobita ali jednostavno iritira! :crash:

da dodam njihovi modemi su sweex 56k(Intel/Ambient) V92.

Poslednja izmena:
Od mene nećeš dobit modem... dao sam ga Dadi... :p

Pa da, pozajmi modem pa probaj, a ako se opet konektuje na 46.6 ili koliko vec bese to znaci da nije do modema nego do tvoje linije, bez obzira sto je digitalna
mozda je do kvaliteta vodova (podzemnih) ili neceg drugog, u svakom slucaju probaj pa ces videti.......

Dok ne uzmeš modem probaj sledeće: proveri instalacije a naročito spojeve i obavezno otkači ostale telefone u stanu (kući) pa onda probaj. Neki telefoni, pa čak i firmirani, umeju gadno da ometaju modem na istoj liniji.

BytEfLUSh je napisao(la):
Od mene nećeš dobit modem... dao sam ga Dadi... :p
Ooo vidi ko to nama dosao:D Nadam se da neces ovde sa spamujes kao na es-u:D
P.S.Bolje ti je da ostanes na tih 46.6 jer ja bih ubio za njih.U poslednje vreme sve mi se konektuje na 31.2.

Poslednja izmena:
E pazi meni se isto stalno kaci na 46.6,a ortaku na 52.E sad mislim da je fora u tome sto on ima externi modem..U.S Robotics...

Edit: A ti Corey na kom se god forumu pojavis spamujes ko nenormalan.. :type: pogledaj vec imas 50 postova,na sta samo? :cigar:

Poslednja izmena:
Corey je napisao(la):
Ooo vidi ko to nama dosao:D Nadam se da neces ovde sa spamujes kao na es-u:D

Eeee... Corey, Corey.... Cccc... Vidim unapredio si malo svoj potpis.... ooooo... i avatar imaš... :S:

Nego, dobio sam Slim_Shady-ja malopre u Fifi 5:0...
I ne dam mu modem. Mada mi ne treba.

Sad prelazimo na Worms.... Uuu...... ,)

Poslednja izmena:
Ja imam taj modem i istu brzinu na digitalnoj centrali. Problem su: DRAJVERI!

Vrh Dno