Šta je novo?

Nešto slično (Fallout 3) ...

Hmm... tema je bila "Nešto slično Fallout 3" .. A ne pljuvanje po istoj...

Taman kad sam pomislio da će ova tema imati 2-3 odgovora evo je već na drugoj strani :)
Nego back on topic.
Činjenica je da nema igara sličnih F3, mada nije isključeno da će ih biti. Ako ti se baš svideo F3 onda probaj mini ekspanziju za njega Operation Anchorage.

sexyvampiregirl.jpg

jos jedan glas za ^^
nije EF i nije SF ali je jedna od najboljih RPG-ova svih vremena, pa brobaj ,)

Pa tesko da moze da bude slicno

fo1 fo2 je nesto najbolje od pc igra

dok je fo3 nesto najgore

sad jeste da nose isto ime ali slicnosti nema

E pa ti bi hteo da igras igre 20,30 godina i da svake godine bude 10 100%originalnih i dobrih nalsova,e pa ne ide to tako, nego se lepo budzi dozivljaj(grafika) a stvari u sustini ostaju iste i u periodu od 10 godina jedan ozbiljniji igrac ce verovatno izvrteti sve "opcije" a onda dodju neki "novi klinci" pa opet ispocetka
A da FO3 "nesto najgore" je cista "najveca" glupost,ovo mnogo mirise na razmisljanje u muzici "a nekad je to bilo ovako ili onako" sagledaj stvari umno i vidi da li to i na koji nacin vredi u ljudskom postojanju a na odma da se pljuje po necemu.:mad::mad::mad:

....sto naravno nije tachno, budzi se grafika a sve ostalo se zanemaruje... pogotovo izrazeno kod rpg zanra, gde je grafika inache poslednja stavka

fo3 je sramota

....sto naravno nije tachno, budzi se grafika a sve ostalo se zanemaruje... pogotovo izrazeno kod rpg zanra, gde je grafika inache poslednja stavka

fo3 je sramota

Protumaci malo bolje, za tebe je "sramota" a za nekog velika novina,sto ne znaci da se ti bolje razumes od tog nekog nego si to "isto" video odavno....

Prvi put vidim da neko ovako rezonuje, svasta moze covek procitati ovde :S
Covek ima npr. desetogodisnje iskusvo u igranju rpg-a ali to ne znaci da se "bolje razume" od tebe kome je fo3 "nesto novo" ???

Poslednja izmena:
Protumaci malo bolje, za tebe je "sramota" a za nekog velika novina,sto ne znaci da se ti bolje razumes od tog nekog nego si to "isto" video odavno....

Kao shto sam vec negde rekao, Fallout 3 je velika novina samo za one ciji igracki staz iznosi manje od 2 godine i nekim cudom nisu culi za ultra mega popularni Bolivion. U ondosu na Bolivion, FO3 nije doneo nista novo, jeste drugaciji u pogledu setinga, questovi su nesto bolje odradjeni i ima josh par sitnica ali nishta sustinski novo.

Ko hoce iskustvo kao u FO3 treba da igra Bolivion (ako vec nije). To shto nije SF nema velike veze, navici ce se brzo. Ionako FO3 nema atmosferu SF-a. Ja ga cak ne bih ni nazvao SF-om al ajde. Deus Ex, System Shock, Homeworld su SF.

Poslednja izmena:
Prvi put vidim da neko ovako rezonuje, svasta moze covek procitati ovde :S
Covek ima npr. desetogodisnje iskusvo u igranju rpg-a ali to ne znaci da se "bolje razume" od tebe kome je fo3 "nesto novo" ???

U BRE taj koji igra rpg igre deset godina, kako moze nesto sto ne moza da bude potpuno novo da ga odusevi i ne mora da blati ono sto je nekome sad novo a sto srvarno ima istu vrednost kao ono sto je on igrao posle te dve "iskustvene" godine,jer je ocigledno da ne tumacite objektivno po realnom kvalitetu,nego ako se meni ne "dize e onda to nije prava stvar.:smoke:

Pa ne mora da ga odusevi ili da mu se digne ali svakako moze da prepozna kvalitet ili neke kvalitetne elemente u igri dok ti (ili ja) npr. ne mozes jer jednostavno nemas to neophodno rpg iskustvo(ako sam uopste shvatio sta si hteo da kazes). Niko tebi ne brani da dizes igru u nebesa ali ni nama da je pljujemo ;) meni je totalno nezanimljiva i smarajuca, fajt je smesan, kvestovi isto, a odigrao sam i oblivion i nemam vremena za jos jedan sa (losim) Fo skinom.

Poslednja izmena:
U BRE taj koji igra rpg igre deset godina, kako moze nesto sto ne moza da bude potpuno novo da ga odusevi i ne mora da blati ono sto je nekome sad novo a sto srvarno ima istu vrednost kao ono sto je on igrao posle te dve "iskustvene" godine,jer je ocigledno da ne tumacite objektivno po realnom kvalitetu,nego ako se meni ne "dize e onda to nije prava stvar.:smoke:

forum sluzi za iznoshenje impresija :) ne blatim ti mamu ili tatu tako da opusteno

Pa bice tesko naci postakalipticni RPG/FPS, ali ako je nekom do solidne postapoc. rpg igre onda mogu da preporucim The Fall.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno