Pa tesko da moze da bude slicno
fo1 fo2 je nesto najbolje od pc igra
dok je fo3 nesto najgore
sad jeste da nose isto ime ali slicnosti nema
....sto naravno nije tachno, budzi se grafika a sve ostalo se zanemaruje... pogotovo izrazeno kod rpg zanra, gde je grafika inache poslednja stavka
fo3 je sramota
Protumaci malo bolje, za tebe je "sramota" a za nekog velika novina,sto ne znaci da se ti bolje razumes od tog nekog nego si to "isto" video odavno....
Prvi put vidim da neko ovako rezonuje, svasta moze covek procitati ovde :S
Covek ima npr. desetogodisnje iskusvo u igranju rpg-a ali to ne znaci da se "bolje razume" od tebe kome je fo3 "nesto novo" ???
Gde si ovo iskopao
Inace jedna od mojim omiljenih avantura. Moze da se downloaduje original legalno za dz.
Medjutim, nije SF :d
Gde si ovo iskopao
Inace jedna od mojim omiljenih avantura. Moze da se downloaduje original legalno za dz.
Medjutim, nije SF :d
U BRE taj koji igra rpg igre deset godina, kako moze nesto sto ne moza da bude potpuno novo da ga odusevi i ne mora da blati ono sto je nekome sad novo a sto srvarno ima istu vrednost kao ono sto je on igrao posle te dve "iskustvene" godine,jer je ocigledno da ne tumacite objektivno po realnom kvalitetu,nego ako se meni ne "dize e onda to nije prava stvar.:smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari