Šta je novo?

NCP-problem

papabear

Čuven
Učlanjen(a)
23.11.2005
Poena
619
U pitanju su moduli deklarisani na 800Mhz od 1Gb sa latecijama 6-6-... Kada rade zajedno u dual channel modu Orthos puca vec posle 2 minuta i memtest prijavljuje greske (dosta njih u 7-omo testu), bez obzira na to da li je procesor overclock-ovan ili nije. Napominjem da ovo nije slucaj kada su moduli ubodeni pojedinacno ili cak zajedno ali ne u dual channel modu. Ploca je Biostar nf520-a2 u paru sa x2 4000+ procesorom. Da li postoji resenje da zadrzim dual channel i da li je ovo dovoljan razlog za reklamaciju? Moduli su stari par dana. Hvala unapred

Ova memorija ide na reklamaciju. Sada mi treba savet. Mogu uzeti dva druga modula i na raspolaganju su mi: NCP, Transcend ili Apacer svi na 800Mhz (za Transcend i Apacer imam doplatu od nekih 100 do 150 dinara po modulu).

Poslednja izmena:
Ova memorija ide na reklamaciju. Sada mi treba savet. Mogu uzeti dva druga modula i na raspolaganju su mi: NCP, Transcend ili Apacer svi na 800Mhz (za Transcend i Apacer imam doplatu od nekih 100 do 150 dinara po modulu).

Ja uzeo Apacer 667 5-5-5-15 onaj najeftiniji i odusevio se kad sam video da se ne treba nista drndati sa tajminzima, samo ga namestio na 800 5-5-5-15 i fercera ko lud. Ploca je biostar ta690g, procesor isti k'o tvoj, nista klokovano, nit nameravam. Svojevremeno sam imao muke sa Transc. ddr400 i P4 3,2 da nateram da radi u dual rezimu. Znaci glas za Apacer :happy:

Nazad
Vrh Dno