DuleFman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.11.2007
- Poena
- 319
Citao sam o ovom programu na interfejsTV odakle sma ga i skinuo ... kaze da uklanja nepotrebno "smece" iz kompa ... o takvim programima sam cuo i ranije .. i kaze mi ortak da kada na svakih nedelju dana pusti da mu radi (ne znam koji program) izbaci mu dosta djubreta ... e sada da ne bude da lupam reci cu da mi se motaju po glavi cifre (koje mi je rekao) od nekoliko mb, nekoliko stotina mb. .. znaci ne secam se ... uglavnom ... kako da koristim ovaj program
kada sam usao malo me je zbunilo pa nisam hteo da mi obrise nesto sto treaba kompu pa posle ode sve u q**c ... pomozite i ako mozete malo mi objasnite bolje sta je on cemu sluzi i kako da ga koristim a da pritom mi ne obrise nesto sto ja necu
ovo je direktan link ka slici ... posto nisam ranije kacio pa nisam siguran kako ce da ispadne ...

kada sam usao malo me je zbunilo pa nisam hteo da mi obrise nesto sto treaba kompu pa posle ode sve u q**c ... pomozite i ako mozete malo mi objasnite bolje sta je on cemu sluzi i kako da ga koristim a da pritom mi ne obrise nesto sto ja necu
ovo je direktan link ka slici ... posto nisam ranije kacio pa nisam siguran kako ce da ispadne ...