Promenjeni tasteri, isto kao i NHL, su mnogo gori nego ranije, al ovo sa jačim odbranama je odlično. To je bio najveći problem starog NBA, u prošloj verziji igrači su uvek nasedali na pump fake, toga izgleda da više nema. Prvi utisci, barem meni, su pozitivni. Danas ću igrati multiplejer prekovremeno, prava prilika da vidimo tačno koliko igra vredi, a i vreme je da ortak na teži način nauči ko je Mike Dunleavy Jr. :beat:[G]H1ghLANdeR je napisao(la):loshe,posebno dugme za zakucavanje,posebno dugme za crossover,igracha protivnichkog je vrlo tesko,skoro nemoguce proci u duelu vec od starter nivoa tezine...ea tone sve nize,i fifa ochaj pa onda i nba,ne znam shto su je upropastili posle odlichne 2k3 nba
voka_gsw je napisao(la):...
Promenjeni tasteri, isto kao i NHL, su mnogo gori nego ranije, al ovo sa jačim odbranama je odlično. To je bio najveći problem starog NBA, u prošloj verziji igrači su uvek nasedali na pump fake, toga izgleda da više nema. Prvi utisci, barem meni, su pozitivni. Danas ću igrati multiplejer prekovremeno, prava prilika da vidimo tačno koliko igra vredi, a i vreme je da ortak na teži način nauči ko je Mike Dunleavy Jr. :beat:
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):ok je to sto je teza odbrana,to se slazem,ali da ga bukvalno nikako ne mozes preci .. ?
Marvin je napisao(la):Moze li da radi na GF2MX400?
iNCUBUs je napisao(la):Ma najbolji NBA Live do sada, najrealniji.
Najblize feelingu prave kosarke do sada. Vise nema "sigurnih" poena kao ranije, uvek moze da se desi da promasis.
jox je napisao(la):Ovaj NBA je mnooooogooo napredovao. U pravu je OptiPlex da za sada ne postoji realna simulacija kosharke, ali postoji ogroman napredak. POkreti igraca su fenomenalni, presing je mnogo bolje uradjen, napokon se igraci pri skoku izvijaju i savijaju... Ulaz i polaganje je mnogo raznovrsnije... Shto jece iNCUBUS, lako zaustavljaju ulaz faul-om...
Tako be brate reci shta je najbolje! 2k3 rules!Milan82bh je napisao(la):...
Probaj NBA 2k3 sa Dreamcast-a....mozda promenis misljenje o simulaciji basketa :mrgreen: Inace NBA Live 2004 je tesko njesra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari