Šta je novo?

NBA Live 2004...

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
865
Vidim da je igra stigla... ajde ako ima neko nek postuje prve utiske.
:D

loshe,posebno dugme za zakucavanje,posebno dugme za crossover,igracha protivnichkog je vrlo tesko,skoro nemoguce proci u duelu vec od starter nivoa tezine...ea tone sve nize,i fifa ochaj pa onda i nba,ne znam shto su je upropastili posle odlichne 2k3 nba

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
loshe,posebno dugme za zakucavanje,posebno dugme za crossover,igracha protivnichkog je vrlo tesko,skoro nemoguce proci u duelu vec od starter nivoa tezine...ea tone sve nize,i fifa ochaj pa onda i nba,ne znam shto su je upropastili posle odlichne 2k3 nba
Promenjeni tasteri, isto kao i NHL, su mnogo gori nego ranije, al ovo sa jačim odbranama je odlično. To je bio najveći problem starog NBA, u prošloj verziji igrači su uvek nasedali na pump fake, toga izgleda da više nema. Prvi utisci, barem meni, su pozitivni. Danas ću igrati multiplejer prekovremeno, prava prilika da vidimo tačno koliko igra vredi, a i vreme je da ortak na teži način nauči ko je Mike Dunleavy Jr. :beat:

voka_gsw je napisao(la):
...

Promenjeni tasteri, isto kao i NHL, su mnogo gori nego ranije, al ovo sa jačim odbranama je odlično. To je bio najveći problem starog NBA, u prošloj verziji igrači su uvek nasedali na pump fake, toga izgleda da više nema. Prvi utisci, barem meni, su pozitivni. Danas ću igrati multiplejer prekovremeno, prava prilika da vidimo tačno koliko igra vredi, a i vreme je da ortak na teži način nauči ko je Mike Dunleavy Jr. :beat:

Slazem se sasvim. Igra je OK. Treba malo vremena za uhodavanje komandi ali to se da savladati. Ako nista, barem je optimizovana za PC za razliku od FIFE koja nije. NBA mnogo bolje izgleda na PC gde je prava simulacija za razliku od PSX-a i Xbox-a gde je arkada. Potpuno obrnuta situacije nego kod FIFE.

ok je to sto je teza odbrana,to se slazem,ali da ga bukvalno nikako ne mozes preci .. ?

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
ok je to sto je teza odbrana,to se slazem,ali da ga bukvalno nikako ne mozes preci .. ?

Zato u kosarci postoji vise od jednog igraca. Ako nemozes da ga predjes dodaj loptu drugom igracu ili pak centru. Druga stvar je sto neki igraci imaju posebne poteze i veoma su hitre te im prelazenje nije problem. Razbio sam sakramento sa filadelfijom. Ni Peeler ni Bibby ne mogu da cuvaju Iversona a plus je jos precizan.

znam,trenirao sam basket jedno vreme :)
samo mislim da je 2k3 bila bolja

pero macane :) cucemo se :) ovijeh dana

nadam se da nece biti propast...

ae zovi azdo,imas broj :p

Bash je gadan nba, ko da je pravljen pre 5 godina :)

mozda su konacno poceli da koriste neke DX8 funkcije, a guru?

Ma najbolji NBA Live do sada, najrealniji.
Najblize feelingu prave kosarke do sada. Vise nema "sigurnih" poena kao ranije, uvek moze da se desi da promasis.
U 2k3 npr sa Webberom se zaletim i tesko da neko moze da ga zaustavi. Sada te samo zagrade i odgurnu i nema 'leba :)

A kakva je zahtevnost? Moze li da radi na GF2MX400?

Mene kao nekoga ko je to igrao 7 godina i ko i dalje rekreativno to igra 2x nedeljno u sali taj NBA toliko iritira da je to nenormalno. Ne moze se napraviti idealna kosarkaska simulacija i ko god instalira NBA live mora da bude toga svestan, da se ne bi razocarao.

I ako je tacno ovo sto iNCUBUS kaze to od sveg srca pozdravljam, i dobro je sto je dodato da nema sigurnih koseva najboljih, ali tu se javlja onda problemcic - koji ti dijapazon poteza imas na raspolaganju da bi kontrirao njihovoj odbrani ? Tj. ima li novih fora i akcija ili se sve svodi na prostacke prodore najboljih igraca pa sta bude ?

Ovaj NBA je mnooooogooo napredovao. U pravu je OptiPlex da za sada ne postoji realna simulacija kosharke, ali postoji ogroman napredak. POkreti igraca su fenomenalni, presing je mnogo bolje uradjen, napokon se igraci pri skoku izvijaju i savijaju... Ulaz i polaganje je mnogo raznovrsnije... Shto jece iNCUBUS, lako zaustavljaju ulaz faul-om...

Marvin je napisao(la):
Moze li da radi na GF2MX400?

Meni radi bez problema, uz Duron 1GHz. Malo ćeš da se odrekneš senki i publike, ali ne secka baš nimalo.

iNCUBUs je napisao(la):
Ma najbolji NBA Live do sada, najrealniji.
Najblize feelingu prave kosarke do sada. Vise nema "sigurnih" poena kao ranije, uvek moze da se desi da promasis.

Isto sam ja mislio za fifu dok nisam otkrio Winning Eleven serijal.

jox je napisao(la):
Ovaj NBA je mnooooogooo napredovao. U pravu je OptiPlex da za sada ne postoji realna simulacija kosharke, ali postoji ogroman napredak. POkreti igraca su fenomenalni, presing je mnogo bolje uradjen, napokon se igraci pri skoku izvijaju i savijaju... Ulaz i polaganje je mnogo raznovrsnije... Shto jece iNCUBUS, lako zaustavljaju ulaz faul-om...

Probaj NBA 2k3 sa Dreamcast-a....mozda promenis misljenje o simulaciji basketa :mrgreen: Inace NBA Live 2004 je tesko njesra.

Milan82bh je napisao(la):
...

Probaj NBA 2k3 sa Dreamcast-a....mozda promenis misljenje o simulaciji basketa :mrgreen: Inace NBA Live 2004 je tesko njesra.
Tako be brate reci shta je najbolje! 2k3 rules!

Nazad
Vrh Dno