Šta je novo?

NBA Live 08

Air Jordan

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2004
Poena
710
Jel igrao neko?
Ja sam napravio prilicnu pauzu u igranju NBA Live, cini mi se da je poslednje izdanje koje sam igrao bilo 05.
Utisci su mi da igra ne da nije napredovala, vec je cak i nazadovala po pitanju gameplay-a. Igraci zdepasti u 1440 high (mozda mu widescreen ne lezi, a ne da mi 1680), osecaj prostora veoma los, nekako mi se cini da je pre sve bilo bolje nego u 08. :trust:

Ovaj serijal nazaduje već nekoliko godina...
Ja sam igrao svaki NBA Live od 95-te naovamo i mogu da kažem da je ovaj poslednji nastavak šlag na torti EA Sports gluposti. Ne znam kako si uopšte uspeo da pokreeš igru u toj 1440 rezoluciji, meni dozvoljava samo 1280*1024 (4:3), bez menjanja aspekta.

Uzgred, mnogo ti je dobar sig :D

Pa kad to izlazi? Ja sam mislio da tek 30. oktobra...

igra je za razliku od fife JE TAKVO ****** NEOPEVANO!

ovo je svake godine sve gore i gore, 07 sam preskocio zato sto su ga sjebali skroz a ovo... kako traljavo trce, grafika odvratna atmosfera neka sve... meniji u igri uzas

BOLEST! obrisao posle 3min

Ja sam isto igrao ranije redovno, od 04 su napravili drasticnu promenu, 05 sam igrao takodje ali se nisam rasturao kao ranije. 06 sam samo probao i nije mi se dopao a 07 skroz preskocio. Prema vasim komentarima nema nista ni od 08 :(
Ocigledno se ceka neki 2. serijal da odskoci.

Izgleda isto kao i 07-ica, a za sedmicu sam pricao da izgleda isto kao i 06-ica.Prema tome nista ama bas nista novo od "NBA LIVE 2008". Sramota, ja mislio evo malo next gen engina, kad ono kesa!

Prvi put instaliram sportske igre a i kupio sam joypad. Medjutim, joypad uopste ne reaguje u igri (za razliku od recimo PES-a gde reaguje cim udjem u igru) i ne znam kako da namestim da igram njime (ako moze i da njime drndam meni). U stvari, u ovakvim igrama sam skroz pogubljen u menijima, evo recimo probao sam samo NBA, hteo da vidim kako izgleda igra i kao da odigram egzibicioni mec, idem na PLAY NOW, kao biram nesto i oni sami igraju!?

E stvarno sam ***** za sportske igre, nikada nisam igrao osim na Soniju ali rek'o sto da ne, ide duga i hladna zima pa moram nekako da se zabavim. :D U stvari, setio sam se davnih lepih decackih dana provedenih uz Soni i 10-oricu ortaka...

pa moras dodeliti tasterima na dzojpedu koji ce za cega biti.
e sad ako imas dzojped koji nema dovoljno tastera,nema nista od spektakularnih zakucavanja.

Imam Logitech precision. Radi se o tome da u podesavanjima za kontrole postoje kao template-i raznih joypad-a sa vec definisanim kontrolama ali tu nema mog i ja uopste ne znam kako da aktiviram joypad, znaci mislim da bi trebalo i da u menijima mogu da se mrdam sa njim. Je l' ti imas joypad? Pusti zakucavanja, daj da aktiviramo moj joypad. :D

cek malo,jel taj tvoj dzojped calibriran?
ako nije,mozes da ga calibriras iz control panel/game controlors/add...

Pojma nemam. :D Ja sam mislio da je to varijanta plug'n'play... :d Tako je barem u PES-u... probacu da ga kalibriram, sta god to znacilo... nadam se da ce posle toga da ozivi...

e pa mora da se uradi kalibracija,ali ni onda se nece mozda videti tvoj pad....

A sto se ni onda ne bi video? Tj. sta ako se ni tada ne vidi? Ne znam sta da kalibriram ako ga on u startu ne vidi. Nisam u mogucnosti da proverim, zato pitam.

P.S. Namestio sam. :)

Poslednja izmena:
Igra je mnogo, mnogo loša, ponovo menjanje nekih komandi u odnosu na prethodnu godinu, izbacivanje i dodavanje nepotrebnih stvari.. Razočaran sam.

Ja NBA serijal nisam igrao od 2002. tako da mi se ovaj 08 bas svidja sto se tice igrivosti. Jedino na sta ozbiljno pizdim su ocajno odradjeni meniji i navigacija. Mada ni nova Fifa nije mnogo bolja po tom pitanju.

Nba live sam sa burazom i ortacima igrao od 98-me kad sam sa steve nash-om davao trice sa pola terena i to u zaletu :D pa sve do 2005ice koju smo izgustirali veoma brzo, sve posle 2005 je krsh ne opevani, do duse ovu 2008icu jos nisam stigao da probam i nekako se uvek nadam kad izace novi naslov da ce ipak liciti na nesto...

A sta mu tolko zamerate, majke vam? NBA ko NBA...

...i...sta bi na kraju!? Jel moze wide rezolucija ili ne? Da li da instaliram ili ne?

Nba live je sve gori i gori mada sa mislio da je to nemoguce ali izgleda da sam se prevario :mad:

Nba live je sve gori i gori mada sa mislio da je to nemoguce ali izgleda da sam se prevario :mad:

Da, sve je gori i sad prosto žalim što sam ga uopšte probao. Međutim, ortak mi pokazao kakav je NBA Live 08 na PS3...bar pet puta bolji od ovog PC sr*nja. Ali kad mi je pustio NBA 2K8 od 2kGames-a, skroz sam se raspametio, bolja je od NBA Live za dve klase! E, kad bi ono bilo za PC, ne bi štedeo pare!

zali boze 2 sata downloada, jadni ti ljudi koji daju pare za ovo

oni nama treba da plate za gubljenje vremena oko downaloada i i instalacije i brisanja i traume tokom igranja

dakle ea 50evrica na sunce

Nazad
Vrh Dno