Windows Vista/7
1. Choose Start > Control Panel.
2. Double click Personalization and select Display Settings.
3. Click Advanced Settings.
4. Click Change Settings on the Troubleshooting tab.
5. Move the Hardware Acceleration slider to None.
6. Click Apply and then click OK to accept the new setting and close the dialog box.
7. Click OK to close the Display Properties dialog box.
8. Restart Windows.
^
Ja bih se malo nadovezao ali ne bih previse ulazio u detalje.
Pre nedelju dana sam poceo da igram 2k13 i odusevljen sam. 2k serijal igram od kad su krenuli da rade za PC. Iz godine u godinu malo po malo popravljaju, dovoljno da se svake godine odusevim. Sve vise se priblizavaju realnosti.
Ako se ne igra cvrsta odbrana pucate sigurno. Brzo sam se navikao na novi stil igre.
@ Universe
Ne znam sto su ti lose cyberface ja bih rekao naprotiv. Ranijih godina je bilo problema sa mnogim igracima a ove se moze nabrojati na saci jedne ruke gde nije odradjen posao kako treba.
Ako ti smeta ima velik community koji doradjuju cyberface, dresove, parkete.............
Da li mozda taj update ispravlja to sto nema prikaza playvision-a u my player?
ako ti radi sut i brzo trcanje mora da hoce... Kada trcis, drziz brzo trcanje i pritisnes sut kada si recimo na par koraka od kosa, treba da zakuca, probaj na treningu?
Instaliraj DirectX.
Jel nasao neko neke kvalitetne slajdere za simulaciju i realne rezultate na 12 min cetvrtinama?
Probaj mozda da kada trcis kak kosu da drzis dugme za sut malo a ne samo da ga pritisnes.
U 2k12 je bio clutch+fake pass, a u 2k13 je shoot+pass ako ima nekog ispred, a ako nema bacice sam sebi pas o tablu.
Glupo je sto su sve zivo izmenjali u komandama, pola stvari se sad izvodi na totalno drugi nacin. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari