Šta je novo?

Nba 2006

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
815
Izasla je kod nas, ko nabavi nek javi utiske, ima li poboljsanja itd.

Ja je probao... Mislim sve je lepo i nasminkano, hocu da kazem da izgleda lepo, cak mnogo lepo...

... ali ne moze vise da me lozi ni priblizno kao '99-te ili 2000-te. Mozda je to zato sto sam ja omatorio, a mozda zato sto je sama igra izgubila svoju draz.

Poenta je da cete morati sami da je probate i da date svoj sud.

P.S. ja cu je drzati na hardu samo zato sto mnooooogo volim basket.

Deluje da je ovo neki miks proslogodisnje i one iz 2001. Nije lose, uhodavanje je brzo, nasminkano je sve kao sto kaze BozicBata.

Ima problema sa sastavima timova, nisu azurirani na vreme.

Zamislite, proslavljene NBA zvezde Marka Jarica nema u Minesoti... zaboravili da ga trejduju... Doduse, vec na netu kruzi gomila rooster patchova, tako da to nije problem.

Ono sto mi je najvise zasmetalo jeste da igraci imaju neobicno velike glave... ali su zato barem lako prepoznatljivi :D

Jel ovo pricha za Live ? NBA 2k6 je odlichan, live nisam probao josh.

Pa valjda i nema drugi osim Live-a....
Jel igra na 2-3 cd-a ili na DVD-u ???

Ja imam problem sa instalaciom. Kada ubacim cd, pokrene se autorun i nista se ne desava. Apsolutno nista. Autorun je aktivan, zauzima oko 3-4 MB u RAMu ali nista ne radi. Ne znam koji mu je djavo. Da nije neko imao slicnih problema?

Probajako na CD-u postoji i setup.exe da startujes njega (nemam live 06, ali pricam iz iskusta sa drugim igrama gde ovo pomogne nekad).

Izgleda da je cd lose narezan posto uopste nema setup.exe ...

Zavrsio sam sezonu i priznajem da je igra odlicna, iako mngo lici na proslogodisni live ima ipak sitnih detalja koji menjaju utisak. Ja sam igrao bez joysticka i moram reci da sam bio razocaran -nema nekoliko komandi kao npr backdown :zgran: Jedna sitnica mi se jako svidja- komentatori, znato su duhovitiji i detaljniji nego ranije.Ostavicu je na hardu kao i ranije svaki NBA da bacim partiju-dve kad se uzelim
P.S Sto se tice velikih glava primetio sam samo da je Pedja ima :)

Marvin je napisao(la):
Izgleda da je cd lose narezan posto uopste nema setup.exe ...
Neka ti neko ko ima igru izracuna CRC diska pa uporedi...

imam i live i nba 2k6, i mogu vam reci da se ne mogu porediti, 2k6 je mnooooooooooooooogo bolja!!!!

oogabooga je napisao(la):
imam i live i nba 2k6, i mogu vam reci da se ne mogu porediti, 2k6 je mnooooooooooooooogo bolja!!!!

A sta postoji i Nba Live 2006 i samo Nba 2006???
Nba Live 2006 je pravio EA Sports, a ko je Nba 2006?

NBA 2k6 je pravio 2K games, i postoji samo na konzolama. Probah i ja Live, i 2k6 je daleko bolji.

Tvoje forsiranje igara koje su iskljucivo za konzole treba uzeti uvek sa rezervom, ali ovoga puta si u pravu. Nisam se naigrao, ali ono sto sam video 2k6 je stvarno napredniji.

@ White Dragon
E stvarno, jedna od najvecih gresaka je izostavljanje backdown komande.
A kako si vec uspeo da zavrsis sezonu? Jesi li spavao ovih dana?

Naravno da sam spavao :D
Odigrao sam full sezonu (82 games) 4 min cetvrtina. Trebalo mi je 6 dana (imao max 5 simulacija) Malo probao Slam Dunk i opet treba patch da bi se radila bacanja :(.
Sad je vreme za Winter Asault :)

blah,
ja i nisam tako odusevljen.
nisam je,doduse,ni igrao previse,mozda 5-6 tekmi,,,i nisam je upalio vec 6-7 dana.
planiram ovih dana da uzmem neki kvalitetniji gamepad,pa ce to mozda da promeni utisak.

btw
jel video neko screenove za live i 2k6 za xbox 360.ono je strasno na sta lici.

Agilni je napisao(la):
Tvoje forsiranje igara koje su iskljucivo za konzole treba uzeti uvek sa rezervom, ali ovoga puta si u pravu. Nisam se naigrao, ali ono sto sam video 2k6 je stvarno napredniji.

Ne, nego ti to tako mislish poshto ne vidish igre za konzole :) Ne znam zashto bih reklamirao konzole ako imam i PC, ali ovo shto vazi za 2K6, vazi za vecinu drugih igara PC vs konzole, naravno grafiku ne rachunam.

hoce li neko reci sta treba da bi se pristojno igralo? moze gf4 sa 64M i 512 RAM?

System Requirements

Windows 2000 or Windows XP (Windows 95, Windows NT, Windows 98, Windows 98 SE and Windows ME are not supported)
1.0 GHz Intel Pentium III or higher
256 MB RAM
1700 MB free hard drive space
32 MB DirectX 9.0c Compatible Video card
16x CD-ROM/DVD-ROM drive using 32-bit CD-ROM driver
Sound card with DirectSound support and DirectX 9.0c compatible driver
Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
DirectX 9.0c
Keyboard
Mouse
Dual Analog GamePad Strongly Recommended

Milan82bh je napisao(la):
Zato sto si woona i zato sto imas mx400! :D

A kakve to veze ima sa gameplay-om ? :) Da dam PS2 i Xbox godishnje da bi odigrao dve hit igre, fala ;) I naravno da nemam MX400 ;)

E stvarno, jedna od najvecih gresaka je izostavljanje backdown komande.

Nije izbacena nego je prebacena na analogne kontrole.

konfiguracija tastature da mozete da u takmicenju u zakucavanju KONACNO bacite sami sebi loptu (od table, sata, kamere...):
potrazite svoj konfig fajl (nalazi se u C:\Documents and Settings\*******\My Documents\NBA LIVE 06\configs\imekonfiga.kfg)

dodaju se dve vrednosti (nakon bind K_Q CALLPLAY):
bind K_T RYAXISCHANGE
bind K_G RXAXISCHANGE
i izmene se vrednosti ioconfig_mgr_haspov i ioconfig_mgr_default sa 0 na 1

uzivajte :banana:

Majq mu, meni je ova verzija 06 malo cudna. Ima nekih poboljsanja u odnosu na 05, ali u isto vreme ima i pogorsanja. S obzirom na to da mi vishe smetaju pogorsanja, nego sto mi koriste poboljsanja, moram reci da mi je ipak 05 za nijansu bolji. Sjebali su blokade totalno, a i skok u odbrani i napadu je pogorshan. Takodje i kosh faul situacije su veoma ceste. Igrachi se ponashaju cudno i nikako da se naviknem. Btw ono sto mi se svidja jesu veoma dobro odradjene kontre, zatim automatski prelazak igraca na horog sut, ponovo vracanje poentiranja iz naskoka, poboljsana kamera... nadam se da ce 07 objediniti najbolje stvari od poslednja dva nba. :)

pa rece ti covek dva posta iznad kalky #28 kako da TO prebacis na tastaturu a TO predstavlja one dve budzevine (pored kursorskog dela i dugmica) sto se nalaze na analognim gamepad-ima...
Ti gamepadovi inace nisu bas nesto jeftini, mada sam (doduse pre nekoliko godina) proba da igram nesto sa njim na PS i nije mi se nesto svidelo, stvar navike i guess....

Vrh Dno