Šta je novo?

Nba 2005

timotije

Slavan
Učlanjen(a)
13.02.2005
Poena
309
Ako neko zna neka mi kaze koju kombinaciju tastera da koristim, kada zelim da uradim neko alley-up zakucavanje na takmicenu u istim (da lopta udari u kameru, semafor ili je samo jednostavno bacim ispred sebe).
Sve sam zivo pokusavao ali ne ide.
Unapred hvala

moras da imas game pad sa analogom da bi to izveo, i ja sam pokusavao ali nisam uspeo i onda sam video u slam dunk school-u da je potrebno npr. desni analog pomeriti u desno levi dole i stisnes dodavenje i on je baci u vis............uglavnom bez analoga nishta od atraktivnih zakucavanja!!!
pozz!

Hvala.
Bas steta a ja se ponadao.
Odrase me oni na takmicenju.
Sad bar znam da nije do mene.

ljudi alley up moze da se izvede i bez analognog, treba samo da se izmeni par stvari

manchester je napisao(la):
ljudi alley up moze da se izvede i bez analognog, treba samo da se izmeni par stvari
Mogao bi da nam otkrijes tajnu.
Sa nestrpljenjem cekamo tvoj odgovor!!! :p

nema sanse da uradis to bez dzojpeda....kopao sam nedeljama po netu ne bi li nasao ali dzaba....
ako postoji nacin i ti ga znas onda ti javno skidam kapu i castim te pivom :p

Način postoji... fora je u editovanju registrija kako bi tastatura emulirala desni analogni jostick... e koje je setovanje za to ne znam.. čini mi se čak da je bilo na ovom forumu... ako nađem okačiću...

btw. ja sam očigledno glup za zakucavanja jer nema šanse da uradim na analognom i jedno iole naprednije... može li neko da mi da step by step uputstvo :)

ajde ako nadjes obavezno postuj, jer me izuzetno nervira sto ne mogu da opletem ove seljake bez joypada...a ne kupuje mi se samo zbog takmicenja u zakucavanju :d

moze a evo i kako:
odesh u "My Documents\NBALive2005\configs\"

otvorish "aftershock.jfg"

kopirash :
bind axis0 XAXISCHANGE
bind axis1 YAXISCHANGE
bind axis2 RYAXISCHANGE
bind axis4 RXAXISCHANGE

zatvorish "aftershock.jfg"

otvorish "yourProfile.kfg"

pastujesh posle "bind K_9 CALLPLAY"

bind axis0 XAXISCHANGE
bind axis1 YAXISCHANGE
bind axis2 RYAXISCHANGE
bind axis4 RXAXISCHANGE

i promenish imena u:
bind K_A XAXISCHANGE
bind K_S YAXISCHANGE
bind K_D RYAXISCHANGE
bind K_F RXAXISCHANGE

sacuvash kfg fajl, abraka dabraka i gle cuda radi :)

Da, to je to, ali opet mnogo je lakshe raditi zakucavanja uz pomoc joypada...

BTW Ako je neko raspolozen da igra NBA (moze i u neshto ako volite da gubite;)) neka se javi pa da se dogovorimo...

naravno, e a mene interesuje da li je moguce sa tastaturom izvesti alley-up ali od semafora, nogom i slicno...

@Barutic
pricamo o online igranju ili shta??

Da, moguce je, jer onim shto ti je gore neko napisao deifinishesh right o left analog pad na tastaturi...

Ne, mislio sam u igraonici da odigramo, ako neko hoce...

Nazad
Vrh Dno