Šta je novo?

Nba 2005

ima li neko poboljsanje, ili opet samo nova sminka???

pivce je napisao(la):
ima li neko poboljsanje, ili opet samo nova sminka???
Ne znam ,to prepushtam expertima nemam vremena za igranje .
Sacekaj malo neko ce igru opisati detaljnije. Ja sam samo dao informaciju da je izasla.
Poz!

A gde si video da je izasla?

Koliko znam, bice to uglavnom sminka, kao i uvek, ali je zato All Star Weekend extra zanimljiv, sa takmicenjima u zakucavanjima i trojkama...

Poslednja izmena:
Gde ste je nabavili,ja je nigde nisam video. Molim vas recite mi,mnogo volim NBA...

Naruchio si je kreditnom sa nforce ? :D:D:D

ja instalirao, odigrao jednu partiju i expresno deinstalirao...

Ja nisam neki fanatik ovog serijala, ali po neme nista posebno nije promenjeno. Lepo je sto su ubacili Allstar Weekend, ali oni vec godinama izdaju istu igru. Default kamera je ocaj civi, publika bezveze, jedino je paljevina kad igras sa prijateljima, protiv racunara sam se smorio. Ako nekog zanima mogu da okacim malo screenova.

nije lose sve po starom malo sminku udesili i jedino to sto su ubacili poboljsanja u all-star tj trojke i zakucavanja. ali nikako da provalim kako da napravim alley-opp sam sebi na takmicenju, ne ide nikako

Ajmo ljudi, HW zahtevnost, broj diskova, malo opširniji utisci...

Igra dolazi na 2 CD-a.

igrivost, meni dođe isto kao i 2004... mada, nisam još probao da igram multiplayer, al ne verujem da će biti napaljeno kao 2003.. eh, to su bila vremena, pre partije kažem ortaku paul pierce 100 poena i bude tako.. :)

Uopste nije kao 2004,nego je 10x GORA!Sada sam je probao i razocarao sam se gameplay-om.Vraticu se na 2004.

mene je igrica totalno odushevila, jeste da ima dosta bug-ova ali sta da se radi, bolje za pc nema. ne prestajem da je igram, i sto mi se svidja nisam mogao opet da se ucim da je igram, igrivost je slicna kao 2k4, poboljsana je malo, i sve u svemu mi se dopada, i to dosta.
mislim da bi se igrivost povecala koriscenjem analognog joypad-a, a pogotovo zbog zakucavanja, posto a alley-opp MISLIM dane moze da se uradi bez analognog joypad-a.
zahtevnos? ja imam 2600+ 1gb rama i 9800pro i radi sve full na 1280x1024
a cuo sam da je slicne zahtevnosti kao 2k4, tako da nije strasno

i nije mi jasno, sto se svi bude protiv EA-ovih simulacija. jeste da nisu najsjajnije, ali sta da se radi. a svi su tjutali dok nije bilo drugih simulacija sem ea-ovih. eto vidim kako se svi bune za nhl i nfl.
ja nisam neki veliki igroman, ali za nba ujedam

poz

Sobzirom da sam ljubitelj NBA live serijala red je da se oglasim sa par rečenica. Danas probah doduše na brzinu igru i mogu reći da je mali evolutivni napredak u odnosu na 2004ku taman onoliko koliko su se i sve predhodne vrzije međusobno razlikovale. Ono što me je iznandailo je zahtevnost koja uopšte nije velika. Na 2.1ghz i Ti4200 u 1024*768 maximum igra radi baš glatko. Sve u svemu ja sam zadovoljan i krećem u novu sezonu ;)

kakve su mrezice ? reaguju na loptu ili je i dalje ''konzerva'' efekat ?

vupet je napisao(la):
kakve su mrezice ? reaguju na loptu ili je i dalje ''konzerva'' efekat ?

Konzerva efekat? Pa postoji i dalje ako detalje stavis na minimum (tada mrezica ne reaguje, a inace, jos od verzije 2001, mrezica reaguje i samo kada obruc pogodis, a ne ako das kos. Samo ENVIROMENT cini mi se, ne sme da bude na minimum.

ja igram sve na maximumu, i kada pogodim kosh lopta lepo prodje kroz kosh ali i kroz mrezicu, koja iskulira loptu... to me strasno nervira...
ima jos par sitnih bagova, ali valjda ce da izdaju neki patch :|
inace meni je retko iskljucen nba, i sada shtekam kintu za saiteka p880 ili p2500

poz

NBA je ostao najbolja EA sport-sova simulacija.Isti problem imam sa svakom verzijom NBA,kad pocnem da igram ne mogu da stanem ,) .Sve izgleda najbolje do sada(osim cinjenice da moram da nabavim dzojstik :wall: ).Jedna stvar me nervira:3 POINT SHOOTDOWN :mad: .Koliko sam ja shvatio(a nadam se pogresno) nema nikakvih pravila,sutiras na svoja 4 tastera bez nekog posebnog redosleda i ako te prosere pobedis.Ako neko zna pravila nek napise :wall:

uopste nije tako...postoji momenat kada treba da ispustis loptu da bi sigurno pogodio...30 poena 8 puta za redom to dokazuje :d (neko mi nije verovao pa sam morao da demonstriram :d )

Stvarno sam dosta vremena proveo igrajući NBA serijal, ali ovo izdanje je blago rečeno krš.

Kako se izvode ona zakucavanja sa odbijanjem lopte od tablu ili zemlju?

eternity je napisao(la):
Kako se izvode ona zakucavanja sa odbijanjem lopte od tablu ili zemlju?

odgovor na tvoje pitanje je:

Fantomacan je napisao(la):
NBA je ostao najbolja EA sport-sova simulacija.Isti problem imam sa svakom verzijom NBA,kad pocnem da igram ne mogu da stanem .Sve izgleda najbolje do sada( osim cinjenice da moram da nabavim dzojstik :wall: ).

chachkalica je napisao(la):
Inace meni je retko iskljucen nba, i sada shtekam kintu za saiteka p880 ili p2500 .

Poslednja izmena:
Vrh Dno