Šta je novo?

Nauciti objektno programiranje za jedan dan?:(

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Ima li mozda neko materijal da mi preporici, kako da naucim objektno da programiram iz pascala preko noci.
Imam sutra ispit, a to bas i nisam spremao... Nije nista profesionalno, naime fakultet u ZR.

Dobro je sto si sacekao ispit.

Pa to cak ni stari dobri "prijatelji" iz NL pro ne mogu da te nauce oni to ljude uce za 7 dana, morace cika Zarko da se potrudi malo 7 dana je dug period za obejktno programiranje

mislis na neuro lingvisticko programiranje? Citao sam neke knjige o tome, i ne verujem da je ta metoda mnogo korisna. Cak sta vise, moj stav prema tome je negativan.

Cuo sam da uvode i nocnu smenu pa vi vidite ko ovde mlati pare...ccc...

Ne bi me cudilo da se sad javi taj "lik" iz NL-a sa ponudom da ce mu sve objasniti za par sati, uz odredjenu nadoknadu :)

zarko je maj-mun

Bilo je gusto...

Rezultati ce biti poznati u utorak, al nisam ja bas bio tolki duduk da sam morao ceo pascal da ucim, vec samo objektno. Uzeo sam neke sablonske primere i uz pomoc toga nesto skontao.

olfrud je napisao(la):
Ima li mozda neko materijal da mi preporici, kako da naucim objektno da programiram iz pascala preko noci.
Imam sutra ispit, a to bas i nisam spremao... Nije nista profesionalno, naime fakultet u ZR.

U ZR-u se ispiti i spremaju preko noci. U oglasima po Zrenjaninskim novinama, traze se inzenjeri, ALI DA NISU ZAVRSHILI U ZRENJANINU. Kako li je tek u drugim gradovima :( . Jedan prijatelj je hteo da upishe fax u ZR (racunao je na samofinansiranje), zbog vojske, ali se ******, pogodio par pitanja vishe na prijemnom i upao na budzet, ni kriv ni duzan ctp;
Ajd, ako neko zna, kakav je ovaj novi smer: "Inzenjer informatike" nek baci koju recenicu ovde...

Ljudi, sta da vam kazem. (85(iz prvog dela)+55(objektno))/2=70.
Dakle prosao sam.
za joxa : Rezultat ti sve govori o kvlitetu smera. Da sam genije, pa bas i nisam... U principu ja bih okarakterisao ovaj fax kao mesto gde ako imas znanje, i treba ti formalnosti radi diploma, mozes lako doci do nje.

Vrh Dno