Šta je novo?

Naslednik AXIA-e...

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
Nedjo je napisao(la):
... se zove JIUHB i "od skora se moze naci i na domacem trzistu!" :p
Evo jednog testa doticne "zwerri":
http://www.hexus.net/review.php?review=536&page=2
I kako covek posle ovoga moze vise da preferira Intel u odnosu na AMD!? :mig:
I sta je tu novo. Pa to smo ja i Aco prezentirali jos prije dva-tri meseca, sa prvim primercima 1700 B. Ja mislio da je neko dosao do 2,5G.:confused: :( :D :D

Ja imam JIUHB i nije nishta posebno,tj zakucava se na 2.1ghz sa 1.75v

sMilosH je napisao(la):
Ja imam JIUHB i nije nishta posebno,tj zakucava se na 2.1ghz sa 1.75v
Imam i ja, i zakucava se na 2.3 sa 1.75,
a na 2 sa 1.6 :D

Moj primerak radi na 2.5 na 1.85, ali Prime prolazi (racunam preko pola sata stress testinga) tek na 1.95 na 2.5GHz, a tada se przi na 68 stepeni, i ne pada mi napamet da ga toliko silujem... (mislim, mogu ja da ukljucim 7+ na high, ali ne zelim buku, pa racunam samo low broj obrtaja). Maksimum koji sam postigao je 2600MHz na 2.1V, kada je 10 minuta radio prime i nije pukao (nego su meni zivci pukli jer je u sobi bilo 100 stepeni! :)). Elem, odlican primerak, sto kaze nedjo, nova AXIA... Celeron 300A, P4 1.6

byMaX je napisao(la):
Moj primerak radi na 2.5 na 1.85, ali Prime prolazi (racunam preko pola sata stress testinga) tek na 1.95 na 2.5GHz, a tada se przi na 68 stepeni, i ne pada mi napamet da ga toliko silujem... (mislim, mogu ja da ukljucim 7+ na high, ali ne zelim buku, pa racunam samo low broj obrtaja). Maksimum koji sam postigao je 2600MHz na 2.1V, kada je 10 minuta radio prime i nije pukao (nego su meni zivci pukli jer je u sobi bilo 100 stepeni! :)). Elem, odlican primerak, sto kaze nedjo, nova AXIA... Celeron 300A, P4 1.6
(D) lepo je dok se pije, gadan je mamurluk:cuss:

Evo juce sam probao jedan JIUHB 0308 , radio trenutno na 2.2GHz na 1.65V a probao sam i na 2292MHz na istom naponu. Problem je sto vec pocinje dosta da se greje (FridgeRock) pa ne zelim da preterujem, i ovo je odlicno.

strava je,ali gde da nadjem tako nesto?nisam iz bg-a,nemam priliku lutam ceo dan po gradu

Ha ha, e sada namerno necu da dajem WCPUID shot... Procesor jedva radi i na 1466MHz :D :D

byMaX je napisao(la):
Ha ha, e sada namerno necu da dajem WCPUID shot... Procesor jedva radi i na 1466MHz :D :D
A sta je sa onih 2,6G. :butt:
Pa to ni ja ni Aco nismo postigli:D :D :D

Athlon je napisao(la):
Sa kojom sirotinjom ti da postignes bre???:hump:
Max-u sam dao procesor samo zbog takvih amatera kao sto si ti:D :D .
Zamisli u ovoj jadnoj i napacenoj Srbiji da se nadje ovakav procesor??Ali treba znati i izabrati:hump: .Evo imam jos nekoliko istih primeraka,bices poslednji:hump: :D

Bas zbog takvih nikada nisam ni voleo da kacim shotove na forum. Ako ti neko ne veruje, ne veruje ti i to je to... Pa sta mi je problem da isfalsifikujem WCPUID gif i da u photoshopu napisem sta hocu... ??? Bukvalno mozes da napises sta hoces. Elem, na low obrtajima (TT7+) i u relativno zagrejanoj sobi, bez dodatnog hladjenja, ovaj CPU ide na 2300 na 1.8 voltazi, na 2400 na 1.875, a 2508 na 2.0v... Probao sam na 2.1v juce, digao je sistem i pokrenuo Prime koji je ubrzo puko... Danas ploca pocinje da pisti (ukljucio sam warning na 90 stepeni, mada realno kada pokazuje 60 stepeni, pipnes telo TT sedmice i shvatis da nije ni blizu toga) cim krene boot u windows... juce je moglo, danas nece, ali 2508 moze :)... U svakom slucaju, sa 1466 sa najobicnijim TT7+ kulerom ide na 2508, sto je za respekt, pogotovo sto ja nisam overkloker i dalje ne smem da dizem voltaze, a kuciste mi je malo, puno kablova i neprovertreno... Kapiram da bi ovaj primerak isao bez problema na 2600 uz napon od 2.2v i neki vapochill...
Ovako, dosta je 2300, na 1.8 ...

I zvanicno, hvala Simpsonu i ako neko jos nije kupio proc. iz ove serije, ne znam sta ceka... :) :wave;

simpson H je napisao(la):
Sa kojom sirotinjom ti da postignes bre???:hump:
Max-u sam dao procesor samo zbog takvih amatera kao sto si ti:D :D .
Zamisli u ovoj jadnoj i napacenoj Srbiji da se nadje ovakav procesor??Ali treba znati i izabrati:hump: .Evo imam jos nekoliko istih primeraka,bices poslednji:hump: :D
Mogao bi te beko optuziti za nelojalnu konkurenciju Simpsone. Usput ako je tako dobar primerak zasto ga nisi zadrzao za sebe, cujem da se patis sa Intelom.:hump:

Athlon je napisao(la):
Mogao bi te beko optuziti za nelojalnu konkurenciju Simpsone. Usput ako je tako dobar primerak zasto ga nisi zadrzao za sebe, cujem da se patis sa Intelom.:hump:

Da, mnogo se pati. Bas si ga :hump:
U stvari, toliko mu je tesko da je povukao mene, a bogami i jos neke sa sobom, pa se patimo svi zajedno.
Pogledaj(te) malo sobu mali oglasi pa ce vam biti jasnije :D

:wave;

Athlon je napisao(la):
Usput ako je tako dobar primerak zasto ga nisi zadrzao za sebe, cujem da se patis sa Intelom.:hump:

Ti zivis na zapadu??
Stara Engleska poslovica kaze:"Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari":hump: :D :D

A izgleda ti je od starih vremena i buke ,popustio sluh pa lose cujes:hump: :p

Toliko se svi pate, da su evo i mene ubedili da se patim sa Intelom zajedno sa njima :p

Ali treba znati i izabrati:hump: .Evo imam jos nekoliko istih primeraka,bices poslednji:hump: :D
Dobro bre, pa 'oces li vise i mene da se setis?!!!
Daj neki zverski komad, ako treba, kupicu i tu NF7-S od tebe! :beat:

Athlon je napisao(la):

A sto mislis da ste "ti i Aco" neke velicine???:hump:

Pitaj Valeka sta je dobar CPU...27xxMHz sa vazduhom, bez ikakvog modovanja, ploca out of the box, samo promaja na -10.

Pozdrav!

student je napisao(la):
A sto mislis da ste "ti i Aco" neke velicine???:hump:

Pitaj Valeka sta je dobar CPU...27xxMHz sa vazduhom, bez ikakvog modovanja, ploca out of the box, samo promaja na -10.
... i novine :D

CAR je napisao(la):
Dobro bre, pa 'oces li vise i mene da se setis?!!!
Daj neki zverski komad, ako treba, kupicu i tu NF7-S od tebe! :beat:
Aaaa za tebe nemaaaa:D .Ti si svoje kredite potrosio.A jos imas i zmiju u dzepu:D :D :D .
Sada tek vidim sto si me juce zvao ...ili je bilo stvarno zbog toga sto si mi nasao filmove:D :D :D

Aaaa za tebe nemaaaa:D .Ti si svoje kredite potrosio.A jos imas i zmiju u dzepu:D :D :D .
Zmiju u dzepu?!!! :D
Pa bre, ostavio sam kod tebe u zadnjih godinu dana para za dobrog polovnog Yugica! :p

Zmiju u dzepu... JA?!!! C, c, c, c...
Sada tek vidim sto si me juce zvao ...ili je bilo stvarno zbog toga sto si mi nasao filmove:D :D :D
Filmove imam, i to sve ove najnovije, bioskopske... Hocu da ti napravim posao za stampac, mozda i jos jedan poslic, za mp3 player... a ti tako.
Dobro, dobro... :D

CAR je napisao(la):
Filmove imam, i to sve ove najnovije, bioskopske...

Jel? E bas fino... Idem da pokupim moju nagradu od 100 000 din!
:D

Nazad
Vrh Dno