Pa evo red bi bio da se i ja javim.
Znam tipa vec dosta vremena. Zna ga i Matthias, ja sam ih upoznao, ali se oni nesto ne druze. A inace ja i Matthias smo komsije. (Jel tako dobri moj komso ?)
LM. On je meni rekao da zeli da pravi WEB stranice. Meni je to bilo malo cudno s obzirom da mu to nije ni struka ni interes. Predlozio sam mu da krene sa nekim sajtovima i literaturom pa nek tera do php ili dalje... On je medjutim rekao da to njemu ne treba.
I onda su osvanuli sajtovi. Ja sam za to saznao na es-u, a ne od njega ! Medjutim tamo na es-u im je zasmetalo sto on pravi i WEB stranice. I krenula je *******cija. Slali su mu toboznje zelje i on se primio a oni opet to vracali na es. I to je tako islo dok mu ja nisam rekao za es. On kao i svaki "strucnjak" ne prati ova "penzionerska mesta", ja sam mu savetovao da se ne upusta u besmislenu raspravu vec da tera svoje, jer Bozemoj, ko god javno radi uvek ce imati za i protiv. Pogotovo sto su ostala tri sajta gde prodaje: PC diskove (?), Nesto u vezi stednje i Lekarski saveti.
Umesto da me poslusa i otkaci es-ovce on je krenuo sa njima u vrlo primitivnu raspravu ispunjenu pretnjama, svadjom i teskim recima. Naravno ovo je islo preko obicnog e maila. Medjutim, sad je on imao par znalaca protiv sebe koji su ga u potpunosti raskrinkali, ne samo da su pronasli sve te sajtove o kojima prica Matthias a koje je ovaj drugi u medjuvremenu ugasio, vec su mu otkrili i brojeve mobilnog koje je negde stavio na oglas itd...
Sve u svemu decko se bespotrebno upustio u raspravu a mogao je na miru da mlati lovu kao i Zarko Radosavljevic sto sam mu i ja savetovao. Ono sto je on uspeo posle po meni praznih pretnji je da zastrasi ove na es u preteci im tuzbama i kojecime pa su oni obrisali temu. Ovi na es-u cak tvrde da ce mu dostaviti brojeve i telefone (!, as if they know) onih sto su ga zezali tj. pokretali postove protiv (!?) njega. To su njegove reci.