Šta je novo?

Nasi poslanici i Lap Top racunari

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda je mislila na Nemacke filozofe - Kanta & Co. :)
Naprotiv.Kant je bio najveci protivnik metafizike.On je bio najveci zagovornik empirije tj.nauchnog dokazivanja.
Sorry za off...malko da ispravim mladjeg. :p
To shto je ona mislila je odraz njenog teshkog detinjstva i seksualnih frustracija.Zato je ona tako nepovezana.Ali Frojd bi to bolje objasnio.:d

OK, mislio sam uopsteno na Nemacke filozofe, Kanta sam naveo samo kao primer :). I na metafiziku sam mislio uopsteno kao filozofiju, kao sto je to uradio Aristotel u svojoj "Metafizici". :p

Poslednja izmena:
Opet grešiš... Aristotel je nazvao metafiziku - prvom filozofijom. Mada je termin metafizika prvi uveo Andronik sa Rodosa. :D

Ne bi Frojd ništa objasnio... Njegove zasluge kao osnivača moderne psiohoanalize stoje, ali u modernoj psihologiji on nema preterano mesta... :D

A o dotičnoj ženi mogu samo da kažem da se njeni kvaliteti daju primetiti na osnovu njene političke opredeljenosti... :s:

P.S. Režem diskove... Pa čekam... A ova rasprava ipak ima više smisla od gledanja u pražnjenje i punjenje bafera... :p

Sta je sa vama ljudi... Dobro je dok ne krenu da menjaju vozni park... Cak i sa software-om ne sme da kosta toliko, vec vidim kako neko od njih pravi ovakav filmic.
http://www.youtube.com/watch?v=VGd_UTNCqKU :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno