Šta je novo?

nasi patchevi za fifu 2003

Bruka?
A kakve mi to veze imamo sa Hrvatima i Bosancima pa da bi bila bruka da mi to ne napravimo?

pa bruka je u tome sto ce se jadni zeljo skidati za fifu,a mi ne pravimo nista.ljudi pa oni koliko vidim prave i zvezdu i partizan.pa nije valjda dotle doslo da nema nikog u zemlji ko pravi patcheve za fifu.dobro neki su uradili dres sartida i ofk-a,ali ovo je drugo nesto

Ma super, kao da su Partizan i zvezda išta bolji od Željezničara.

Zašto sam ne napraviš ako ti baš toliko treba?

totalno me je zaintrigiralo tvoje nepoznavanje fudbala.osim toga nema ni nase repke.da znam kako se to pravi ovaj topik uopste ne bi postojao.postoje odredjeni editori ali se ja u tome slabo snalazim.

Veruj mi, fudbal sigurno poznajem bolje nego što ćeš ti ikada :)

Što se tiče editora - niko se naučen nije rodio, sedi i nauči, zaista nije problem, ja sam ga skontao za cca. 3 minuta.

Pogotovo što je sada izašao access editor (mada moraš da imaš creation centre u svakom slučaju) koji je dumb proof, bukvalno sve imaš na tacni.

A i druga, mnogo bitnija, stvar je to što su ocene igrača vrlo nerealne.
Treba one prvo da se svedu na realne karakteristike, ja sam to počeo da radim, odradio sam Seriju A, sada sam počeo i Premijer ligu.

Mislim, originalne ocene su više nego katastrofalne. Corradi 90???

da to je katastrofa poshto su ocene uvek bile super realne....not

to sam ja hteo da radim pre,ali me mrzelo :)

go iNCUBUS go! :D

posto stavljas zvezdu i partizan sa zeljom u isti kos,moram priznati da me bas cudi ta tvoja strucnost.partizan je skoro u prijateljskoj utakmici sa 2.timom bio zelju sa 5-0,a i njihova repka nije nista bolje prosla.leotar je postao drugi tim zvezde u kome igraju zvezddina deca i oni su prvi u toj ligi.

[spam]
Boze, oko chega se vi raspravljate...ccccccc:whip
[/spam]

Gavri je napisao(la):
posto stavljas zvezdu i partizan sa zeljom u isti kos,moram priznati da me bas cudi ta tvoja strucnost.partizan je skoro u prijateljskoj utakmici sa 2.timom bio zelju sa 5-0,a i njihova repka nije nista bolje prosla.leotar je postao drugi tim zvezde u kome igraju zvezddina deca i oni su prvi u toj ligi.

Upravo tako. Boshnjaci igraju fudbal ko srpski seljak valcer.

Nazalost, tog moda tj. nase lige za sada jos nema :(

Gavri je napisao(la):

Da, znam da smo pobedili Željezničar sa 6:0, ali sam računao na inteligenciju sagovornika. Ne treba da budeš bukvalista, jeste da su naši timovi znatno kvalitetniji od bosanskih, ali daleko da je to od nekog kvaliteta koji bi bio zanimljiv za igranje. Više od pola igrača u ligi ne bi imalo nijednu ocenu preko 4-5, a to mi baš i ne bi bilo zanimljivo za igranje.

Što se tiče reprezentacije, ni meni nije jasno zašto smo izostavljeni, ali šta je, tu je. Meni lično ne fali puno. Kome je frka, neka je pravi :)

Nazad
Vrh Dno