Šta je novo?

Nasao sam A60 za 280evra...

• Začetnik teme Začetnik teme mackolovac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

mackolovac

Guest
Zivkao sam danas oglase za A60 i A70... Niko nema A70, svi A60 i cena je oko 370evra (+- 10).
Okrenem ja oglas (nasao sam ga u halo oglasima)
"FUJI, Nikon, Canon digital, compact flesh, smart media. 063/847-9595"
i tip mi kaze da je 280evra...

Da li je neko pazario nekad od ovog tipa nesto i tako to, i kakva su vasa iskustva sa ovakvim oglasima??? ... 😕

pozdrav svima

verovatno je mislio 380, raspitaj se ponovo, ako je 280 uzmi. dobro ga pogledaj da li je kompletan ili koriscen i probaj obavezno na licu mesta da li je ispravan jer za te pare je nerealno u bgd da neko daje garanciju..

Nemoguce za te pare ako je nov....aparat uvoznika koshta toliko na vece kolichine 🙂

Ma verovatno je "ispao iz kamiona" ali mozda to nekom odgovara...ako je potpuno ispravan...

ne verujem
nasao sam ja za 300e isti (dakle radnja, sve legalno) jedino sto mora porez na to da se plati 🙁

svratio sam do profi foto-a... tu me zavlace vec mesec dana za A60. Imaju ga u izlogu ali nikako da im knjigovodja napravi cenu...?#?%$#%#

"Ala ga je napravio svaka mu cast"!

ispadne 400eura... Pa oni nisu normalni, a kao oni su distributeri za canon-a a naplacuju ga skoro duplo vise. Pa u computer land-u je jeftiniji a oni nisu canon-ovi distributeri. Uopste mi ovo nije jasno ali sam primetio da je kod nas praksa da je kod zvanicnog distributera roba najskuplja, majku li im njihovu!!!

pozdrav

sveti sava je napisao(la):
Uopste mi ovo nije jasno ali sam primetio da je kod nas praksa da je kod zvanicnog distributera roba najskuplja
Naravno, tako ostavljaju prostor dilerima da zarade i da im šire posao (mrežu prodaje). Diler mora da bude jeftiniji da bi neko uopšte kupio kod njega a ne kod izvikanog distributera.

Ako uvoznik hoće sam da prodaje pa ne daje bitan popust dilerima - obično slabo šta uradi na tržištu... Beše primer za OKI printere koji su jako dobri (za tu cenu) ali je uvoznik mislio da ih valja sam (popusti reda 5% za dalju prodaju) pa nešto nisu zaživeli.

Da li je neko kupio A60/ A70 ovih dana, po kojoj ceni i gde??????????

pozdrav

Ja sam nashao u USA A70 za 290$, samo da skrpim lovu pa da neshto iskombinujem.

Pa u USA je A70 od 260$:
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/a70.html

Nazad
Vrh Dno