Šta je novo?

Nasao resenje za NFS 4

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Secam se da se neko zalio da mu NFS4 radi suvise sporo, a neko je bese rekao i da je "emotivno vezan" za NFS4.
Cinjenica je (bila) da NFS4 nije mogao da radi ispravno ni sa jednim Detonatorima novijim od prastarih 6.50...odnosno radio je on, ali sa ocajnim frame rate-om, oko 20-30 fps i na najboljim masinama...uglavnom situacija je bila beznadezna i ja sam se vec odavno bio oprostio od te igre (...a bas je dobra za relaksaciju posle nekog ljutog relija :cool: )

E pa pronasao sam resenje: NFS4 i na ME i na XP sa frame ratom od 65 fps (barem na mom kompu) sa 28.32 drajverima, sto je ustvari i maksimum koji je u igri projektovan.

Radi se o dva fajla, jedan resava prikaz u menijima a drugi je novi d3d dll fajl (prakticno onaj iz NFS5, malo modifikovan. Dakle ako je neko zainteresovan nek kaze, ovaj prvi je mali, mogu da ga okacim, drugi je nazalost oko 130kb a nemam pojma vise gde sam ga skinuo, pa ako nekom bas treba morao bih da saljem mejlom.

Imas jos ludje resenje . I ja sam imao problem sa nf4 koji mi je imao losiju grafiku nego nfs3 . A i fps je bio ocajan . A onda sam ceo 3dsetup i d3d.dll-ove iz nf3 prekopirao preko nfs4 . I radi nikad bolje - stim sto je grafika u meniju malko usporena al u igri - je*be kevu ...

drapin je napisao(la):
Radi se o dva fajla, jedan resava prikaz u menijima a drugi je novi d3d dll fajl (prakticno onaj iz NFS5, malo modifikovan. Dakle ako je neko zainteresovan nek kaze, ovaj prvi je mali, mogu da ga okacim, drugi je nazalost oko 130kb a nemam pojma vise gde sam ga skinuo, pa ako nekom bas treba morao bih da saljem mejlom.
Ajd da i ja probam [email protected]
pozdrav

Nazad
Vrh Dno