Šta je novo?

Naruto: Ultimate Ninja Storm

Marko_P

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2009
Poena
319
Vidim da nema teme o ovoj, po meni fantasticnoj igri, pa me zanima da li je iko igra?
Da odmah budem iskren ni ja je nikada ne bih kupio samo po naslovu ili omotu! Sreca da je bratov drugar kupio i prosvijetlio me!
Nevjerovatno dobro odradjen 1 na 1 fight plus single player...
Jedina mana fighta po meni je sto nema online varijantu!

Naruto, Kiba, Kakaši, Šino, Hinata, Neđi, Sasuke, Kabuto, Ero-senin...predivno :)

Šteta što se mnogo više ljudi loži na SFIV i Ken vs Riyou fore...:(

Hmm...igrao sam bio na PS2 DBZ igre...bile su ok...Moracu da skinem demo Naruta s obzirom da je slicno DBZ!:D

Probao demo, ono je bas sareno.

Kakav bre Street Fighter i sl... igrao sam i ja to nekada davno! Ko voli 1 na 1 fight ovo je definitivno must have ( e sada ovo jeste anime, tako da mozda neko ne voli taj fazon, ali to nije izgovor)!
Kako su ljudi odradili arenu u kojoj je fight, trcis u tri dimenzije, potezi, male 'magije' i velike 'magije'
karakteristicne za sve likove, a krajnje jednostavno za igru, naravno, treba malo navike, ali to je stvarno kratko!
Pored toga ima i single player misije, kroz koje otkljucavas dodatne misije i njihove magije i poteze, a sastoje se iz fightova i jos nekih zadataka...
Uglavno single gameplaya ima da se naigras!
Uglavnom da ne tupim vise, kao sto rekoh ni ja nisam bio fan Naruta prije, niti bih ga ni pogledao, da mi jedan momak to nije na silu pokazao, sto ce reci da uvijek necemu treba dati sansu! Sada sto ce svakako velika vecina igara svakako biti bezveze to je za neku drugu pricu!
Uglavnom ko voli fight 1 na 1 i jos super zezanje, neka proba ovo negdje!
Naravno probao sam i Soul Calibur 4, Mortal Kombat vs DC Comics... ali pazarih ovo!

Svaka igra je za zezanje sem ako covjek od toga ne zaradjuje!
U kojoj je to SF kategoriji, molim te, reci mi!
Peobaj Naruta i zaboravices na SF gdje ides samo lijevo desno u okviru malog prostora i da ne nabrajam jos sta sve!
Naravno, tvoje pravo da ti se nesto ne svidja, ali samo diskutujemo!

Ako pazljivije procitas, skontaces da sam probao Naruta.
Grafika je zanimljiva, ali to je to.
SF je uvek bio "easy to learn, tough to master" igra, ovo mi vise deluje kao "easy to learn, easier to forget" kategorija.
Ali ok, to je samo misljenje nekoga ko SF igra od 1991.
Nekim novim klincima ce verovatno nesto drugo biti zanimljivije.

Dobri moj, igrao sam i ja SF na Super Nintendu prije milion godina i danas se sjecam onoga cheata koji se kucao kada se pojavi logo Capcoma! ,) I nisam se skidao sa njega, ali to ne znaci da moram igrati samo to i biti slijep za sve ostalo!
Nisam ja bas klinac, daleko od toga...
Shvatam ja da je neko fan nekog serijala, sve je to uredu i ja bih sada igrao Super Maria 3 na svom NES-u, ali ipak...

Ma ok, sustina price je da se igre prilicno razlikuju i nema ih potrebe porediti.

To je isto kao da kazes da se CoD i KillZone2 razlikuju pa da ih ne treba porediti!
Isti su zanr valjda!

da li ovaj naruto ima za psp???
ako nema jer ce izaci???
ako ne onda jer napravljen neki naruto za psp posle naruto ultimate ninja heroes 2???

Do kraja godine treba da izadju Naruto Shippuden: Legends: Akatsuki Rising i Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 3.

Kad bi izasao Naruto Shippuuden za PS3 to bi bila prava stvar :)

naruto

prodajem ili menjam naruto ultimat ninja storm.. ponude slati na pm

Vrh Dno