Šta je novo?

Narucivanje iz PRC

boggyman

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2000
Poena
619
Ima li ko iskustva sa ovim sajtom?
Zvuci suvise dobro da bi bilo istinito...

iskreno deluje mi ko totalna prevara ..... realno neke cene su previse dobre da bi bile istinite...
i realno mail lika je ... na yahoo.com ..... lol

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Drugar je narucio G1 od njih, i stigao mu je, ali ne u Srbiju nego u Madjarsku. Platio ga je 120e PayPal-om, pokupio iz Segedina i to je to. Izgleda da je imao vise srece no pameti. Najcudnije mi je bilo sto je stigao ekspresno, za 2-3 dana...
Meni je od pocetka delovalo kao prevara, ali ...

Poslednja izmena:
Previse dobro da bi bilo istinito... Evo, probao sam malo chat sa njihovom "tehnickom podrskom"
Welcome!
If you have any opinion or suggestion to our product or service, please feel free to contact us online at any moment! We will give you a detailed answer.

AmyGrace 23:15:57
Hello, Can I help you?

I 16:16:08
Hello

AmyGrace 23:16:17
hi

I 16:16:35
I'm quite amazed with low prices of LCD TVs

I 16:17:11
what guarantees me that I'll get what I order?

AmyGrace 23:17:27
which tv do u like ?

AmyGrace 23:17:32
can u tell me the I D?

I 16:17:54
Hmm, it's the Sony Bravia

I 16:17:57
Just a second

AmyGrace 23:18:04
can u tell me the I D?

I 16:18:17
ID : 4807

AmyGrace 23:18:21
ok

AmyGrace 23:18:45
where are u from ?

I 16:18:54
Serbia

AmyGrace 23:19:05
do u like it ?

I 16:19:19
of course I do

AmyGrace 23:19:27
ok , thanks

I 16:19:47
But the thing is, what's the guarantee I'll get it if I pay for it?

I 16:20:08
As there's no paypal option which is safe

AmyGrace 23:20:27
the price is 172 usd ,and the shipping price is 40 usd ,the total price is 212 usd ,ok ?

I 16:20:38
it's ok

AmyGrace 23:20:48
please give me your name and address and the phone number ,in order to we can send the item to u !

I 16:21:04
And when will I pay?

I 16:21:14
and what's the payment method?

AmyGrace 23:21:10
maybe you can pay Western Union ,MoneyGram ,bank trafer,which one do u want to use ?

AmyGrace 23:21:24
maybe you can pay Western Union ,MoneyGram ,bank trafer,which one do u want to use ?

I 16:21:35
How can I know I'll get the one I ordered?

I 16:22:07
just a simple question. How can I be sure my money won't go down the drain? Is there any safer method of payment?

AmyGrace 23:22:57
We will give you a tracking number and a copy of the document of the shipment of your parcel after shipping your item.

I 16:23:45
Ok

I 16:23:55
So let me calculate the price and I'll be back to you

I 16:23:59
Thanks in advance

AmyGrace 23:24:14
ok , thanks

Ma laz obicna...

Dilema je u sledećem: mogu li se ja PRC a da mi ne uđe.

Mislim da je u pitanju prodaja klonova... nista od ovoga nije ono sto se predstavlja da jeste...

Pratio sam neke kineske sajtove pre izvesnog vremena u nameri da uzmem neku veću količinu oizvesne robe. Na kraju sam došao do zaključka da jednostavno uvaljaju "piratizovanu" robu. Kao što naprave krš trenerke, pa nakače "nike" znak, ili "adidas" patike koje se raspadnu nakon mesec dana, tako rade i sa ovom robom. Ljudi znaju da savršeno prekopiraju dizajn, ali izrada je nešto sasvim drugo. Bežite od ovakvih kupovina.

Upravo tako, mislim kinez ce da ti proda 3GS, a kod njih ih ima par 100 komada max u divljini... sve su to kopije...

falshevi

video sam u kini kopije iphone i mac mini pre jedno dve godine... na oko identicni, ali kvalitet nula

najludje sto ista fabrika u jednoj smeni radi regularno za apple, koji u kini sve proizvodi vec dugo, a u drugoj piratuje isti taj apple

s ovim sajtom ne vidim nista iffy u smislu da ce te *****ati i nece isporuciti robu. ali, ako si spreman da platis kintu za ******, onda ok

za veleprodaju postoji vec cuveni alibaba.com

najludje sto ista fabrika u jednoj smeni radi regularno za apple, koji u kini sve proizvodi vec dugo, a u drugoj piratuje isti taj apple
Ovi iz druge smene nisu dovoljno vešti da naprave original, pa njima uvalili da rade kopije :d

pazi... kina nije samo bofl koji valjaju u blokovima u BGD

strane firme uglavnom posalju svoju menadzersku i QA ekipu

Znam, baš danas sam dobio kinesku tastaturu za laptop, i mogu reći da sam prijatno iznenađen kvalitetom. Skoro da nema razlike u odnosu na originalnu.

pa sve se pravi u kini

samo je pitanje bangs for bucks odnosa

prosla su vremena kad su u kini bili na nivou gluposti koje valjaju kod nas u blokovima

ja sam u kini kupovao fantasticnu a jeftinu garderobu isto

london je chudo 19. veka, NYC 20. a shanghai 21. veka!

Vrh Dno