Šta je novo?

naručivanje igra online

ja sam na shopto narucio PES2008 za xbox360, prihvatili su uplatu poslali su ga Royal Mailom koji me je obavestio da je igra napustila UK i otisla abroad da bude delivered u Srbiju, a danas je vec 15-ti dan kako cekam da stigne (sve to uplata i naručivanje i konfirmacija obavio sam 19 decembra)... Jos sam narucio igru koja ima da se skine, ali cisto da probam. Ko zna hoce li i stici, ali mrka kapa, jos kad se setim brzine našeg POST tzv. Expressa mogu sam da sednem i da plačem. **** zemlju koja Bosne nema

Goxi ,treba da se malo strpis jer su novogodisnji praznici.
I vjerovatno zato ce ti se malo oduziti.I ja sam neke pakete slao za srbiju i nekad traju krace a nekad duze .Razlog nepoznat.

Goxy, Ja sam narucio sa ebay-a NBA2k8 16.12 danas je stigao Royal Mailom . . .tako da ne brini stize ti za koji dan;)

Poslednja izmena:
Rastafarian,
jeli ti zivis u juznoafrickoj republici ili u srbiji?

p.s.sta ces malo sam omanuo u geogrfiji...ebiga crni kontinent:S::wall:

Poslednja izmena:
Kingston is on Jamaica man:d
Srbija.

Rastafarian,
jeli ti carina ista nadoplatila...tipa taxe ili neke druge nebuloze?
I koliko te je postarina kostala?
E-bay...americki ili neki evropski....
Mozes li pojasniti i metod placanja kako bih preneo poznanicima na drugom forumu?
Pozz.& TNX.

ovako,
eBay UK, izabrao sta hocu cena bila 27.99funti sam dopisao nekih 5-6 funti postarine. Kad to izaberes odmah ti ponudi da platis taj iznos preko tvog PayPal accounta i to je to.
Kasnije na izvodu od platne kartice(Amex) vidim da je toliko i bilo skinuto u evrima. Danas mi postar doneo disk kuci, znaci nikakva carina,taxe nikakve dodatne gluposti.
And thats it

Mora da si veliki fan kosarke kad si idlucio da je kupis. Ja sam je skinuo i skuplja mi prasinu, a prica o znojavim crncima nema nikakve veze sa NBA 2K8, tako da cu da skinem NBA LIve 08 :')- Ja sam PES narucio pre odluke da ga flashujem. Platio sam ga preko wirecard-a. U pocetku ovok thread-a je covek obajsnio nacin, verovatno najbolja varijanta za sve internet kupovine.

Mora da si veliki fan kosarke kad si idlucio da je kupis. Ja sam je skinuo i skuplja mi prasinu, a prica o znojavim crncima nema nikakve veze sa NBA 2K8, tako da cu da skinem NBA LIve 08 :')- Ja sam PES narucio pre odluke da ga flashujem. Platio sam ga preko wirecard-a. U pocetku ovok thread-a je covek obajsnio nacin, verovatno najbolja varijanta za sve internet kupovine.

kod mene na PS3 ima znojavih crncuga i na NBA 2k8(demo) i na NBA Live 08(demo) obadvije u 720p.

Sta znam, igrao 2k5,6 i 7 pa je logican i 8.
Allways like it.

Jeli moze kosarka online?

Stigao PES 2008. Evo konacno sam ga podigao danas, posle 15 dana cekanja. Nisam platio nista jer na koverti pise da ne podleze carini. Znaci sto sam platio preko neta platio (62 evra ukupno, 55 za igru i 6,30 za shipping). Dakle shop to isporucuje u Jugoslaviju, mada sam je uputio zamerku supportu da stave Srbiju pa su rekli da ce se potruditi. Dakle generalno igre sa shipingom su jeftinije nego da se kupe po gradu. Uncharted vam dodje oko 4800 din, a u gradu je 5500din. To vazi sa Sony PS3. I za xbox360 je ista prica, mada ako ne zelite da flashujete konzolu i zelite da igrate originale ovo je dobar izbor jer izuzimajuci Assassins Creed slabo naslova za xbox360 u originalu uma da se kupi kod nas (NBA 2K8, PES 20068, NHL 2K8, Madden 2008 i da ne nabrajam, jos nema i ko zna hoce li ih biti). Fora je sto ne primaju Visu Virtuon ali lepo otvorite nalog na wirecard-u (dobijeze virtualnu MasterCard karticu, mad za 30e ce vam poslati pravu, mada koji ce vam prava posto ova radi), prebacite sa vase bilo koje kartice neophodan iznos, koji vam treba, wirecard uzima 1e po svakom prebacivanju, kupite i to je to, tako sam ja uradio i evo konacno isplatilo se.

Inace disk je bio ispao iz lezista (samo ne znam kako) pa se prilikom bacanja i prebacivanja malo izgrebao ( ima dve lepe crte i nekoliko tackica) ali ipak radi, barem za sada.

Poslednja izmena:
Hvala na informaciji za shopto Goxy:wave:
Sad znam da moze da se isporuci u Srbijicu.
+Mnogo je dobro sto na shopto su stariji i novi naslovi jeftiniji dosta nego kod nas.
Evo nekih zanimljivih cena PS3 igara: NBA 2k8-49 eura, Lair 45 eura, WWE smackdown vs. Raw 49 eura (kod nas 6500 dindzi) , Clive Barkers Jericho 30 eura!!!!!!, Warhawk sa bluetooth slusalicama 45 eura (kod nas 5500 dindzi), Heavenly Sword 49 eura, Virtua Fighter 5 -30 eura!!!, Resistance fall of man 30 eura, NBA Street homecourt 34 eura, Motorstorm 37 eura. Solidno moze da se ustedi

Poslednja izmena:
Hvala na informaciji za shopto Goxy:wave:
Sad znam da moze da se isporuci u Srbijicu.
+Mnogo je dobro sto na shopto su stariji i novi naslovi jeftiniji dosta nego kod nas.
Evo nekih zanimljivih cena PS3 igara: NBA 2k8-49 eura, Lair 45 eura, WWE smackdown vs. Raw 49 eura (kod nas 6500 dindzi) , Clive Barkers Jericho 30 eura!!!!!!, Warhawk sa bluetooth slusalicama 45 eura (kod nas 5500 dindzi), Heavenly Sword 49 eura, Virtua Fighter 5 -30 eura!!!, Resistance fall of man 30 eura, NBA Street homecourt 34 eura, Motorstorm 37 eura. Solidno moze da se ustedi

Itekako moze da se ustedi. Jedino sto moras malo da cekas ali ***, i bilo bi dobro da malo pažljivije rade handling iako im je to naglašeno na kutiji ali naša pošta je naša pošta. Kad su mom bratu likovi iz brainbencha slali diplomu za Win98 navigation na koverti je pisalo DO NOT BEND ali cika poštar je hteo po svaku cenu da je ugura u sanduče. Trebalo nam je 10 dana pod sandukom da je ispravimo. Inace kutije nisu zapakovane kao kod nas u prodavnici. Kod nas dodje u smrdljivom najlonu a ovamo bez najlona sa zelenim sealedom, + sam dobio 48hours of gold memebership na xbox Live-u.
I jos nesto PES 2008 na xbox 360 izgleda mnogo bolje nego PES 2008 na PS3. Ziva istina. Uporedio, inace manja bi bila razlika da nisu izbacili ovaj patch koji je ubrzao igru i upropastio grafiku.

Goxy ,kad si narucivo preko shopto.Jesi li placao(web stranica) u funtama ili eurima?
Pitam te jer njihova stranica podrzava obe valute.I kad pritisnem za eure cijene nekih igara skoce vise nego kad obracunam funte u eure.

Goxy ,kad si narucivo preko shopto.Jesi li placao(web stranica) u funtama ili eurima?
Pitam te jer njihova stranica podrzava obe valute.I kad pritisnem za eure cijene nekih igara skoce vise nego kad obracunam funte u eure.

U eurima, ali ti oni posalju e-mail konfirmaciju koliko te to izašlo u funtama

Meni juce stigao Elder Scrolls IV: Oblivion i Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas sa GameFly (preko drugara). Ukupno 3600 din za dve (blago koriscene) igre, nova kutija, propratni materijal (mapa za Oblivion), diskovi lepo ocisceni i sve super sljaka na PAL izvedbi...jos sada kada uzmem HDTV...znaci super igra za 22 evra... :banana:

Nazad
Vrh Dno