Šta je novo?

Napredak ili ne?

orckristeg

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
375
Komponente iz potpisa zamenjujem sledecim:
CPU:Intel Dual Core E2200
MB: BIOSTAR P35D2-A7 LGA
Mem: za sada je to neki jeftin PQI ddr2 800mhz-a 1gb
GPU: MSI 7900gto (polovna)
Zanima me da li ce doci do primetnog napredka ili sam upravo bacio novac?
Pozdrav i hvala :wave:

osetices i te kako, ja sam sa athlon 64 3200+ presao na ovo sada i dosta se primeti razlika, nego bolje da si uzeo plocu TP umesto P i naravno treba ti jos giga rama.

pa ukupno me izlazi 220e
naravno prodacu svoje komponente tako da cu se povaditi...
od igara ne igram nista preterano, cisto wow i war3 i naravno starcraft 2 kada izadje...
a sto se tice rama ovo mi je prelazno resenje, u julu mi ulece 2gb-a gskill-a pa kontam da ce to biti ok...
uglavnom hvala na brzim odgovorima ;)

kul :)
mada u potpisu mi nije monitor koji trenutno teram (Acer AL2216w), tako da sve to sto igram je u 1680x1050, barem planiram :) ali verovatno sto ti kazes je to smesno za 7900gto ;)
hvala jos jednom, i vazno je da nisu bacene pare :)

update:
stigla mi je TP (ne znam ni sta sam narucio hihih)
a graficku mi lik otkazao tako da... ima li ko predlog za graficku?
nasao sam palit 8600gt 512rama ddr3 jes da je sporiji ali je cena 63e sa sve pdv-om. a i neam neki budzet za graficku, tako da mi je to vrlo blizu granice koja iznosi 70e... neki predlog? da li da uzimam ovog palita ili?

vec narucio ;) hvala u svakom slucaju :D

hm otpala 8600gt, i iznervirao sam se i nisam vise mogao da cekam pa sam pazario asus EAH3650, i sta znam ima fin kuler na sebi a igre nesto i nisam probao pa cu videti sta i kako kad ukljucim neku koja je jaca od war3 :)
zna neko nesto o ovoj karti, vredili to tih para? i da li je i koliko losija od 8600gt?

pa tako sam i ja nesto procitao...
tipa svi 8600gt modeli za te pare su teski za pronaci, narocito po nekoj ceni do 70e. a ovo je 63-4e i ima 256mb-a, za razliku od nvidie koja je u tom novcanom rangu samo sa 512 mb-a pa je i ona sporija...
hvala za brz info ;)

Nazad
Vrh Dno