Šta je novo?

Naponski kabli za stampac!

• Začetnik teme Začetnik teme Eddie
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Eddie

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2007
Poena
330
Pre neki dan sam dobio HP Officejet D135 stampac ali bez naponskog kabla! Na njemu pise da treba ispravljac od 3100mA na 32V, ne mogu da iskoristim kabli od starog stampaca. Pretrazio sam brdo prodavnica preko neta ali nigde nema tako nesto da se kupi. Mozda ipak neko zna gde ima da se naruci kod nas, a mozda je bolje da idem do nekog elektricara pa da zbudzi nesto....ja sam vidjao ispravljace na buvljaku od 1000mA ali od 3100mA nisam, a i oni su na 12V maksimalno.... malko su ga preterali bre :S:

Poslednja izmena:
jel ti dzek na stampacu za struju zenski i ima tri ulaza za konektor ?
i koje je boje jel svetlo zeleni il crni ?

Ne, na stampacu je jedan ulaz, za bananicu. Gledao sam an Limundu ispravljace za ostale stampace i laptopove..ima raznih ali bas nijedan kao sto zahteva stampac

Ako je bananica onda je isti kao za 5550. Tesko ces naci ispravljac za njega daj oglas na bencu za isti pa kome je crkao stampac da ti posalje. Najvise shansi imas kod sekundaraca da ga nadjes.

Ovde ne mogu da stavljam oglase, ostaje mi samo Limundo da pratim...sto je najgore cak ni u specijalizovanim prodavnicama nisam nasao.

Nemoj ni da trazis. Napajanja niko ne prodaje zasebno. Rekoh ti idi ba buvljak pa trazi tamo. To ti je najveca sansa da nadjes.

Nazad
Vrh Dno