Šta je novo?

Napokon! LiteOn 48/24/48!

• Začetnik teme Začetnik teme Ashley
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Re: LiteOn rulez

supernova je napisao(la):
Probao, testirao, pohvalio, poslao tekst uredniku 🙂
U konkurenciji sa nesrećnim LG-Teac-om 48x i još nesrećnijim MSI-jem 48x ovaj drajv je ZAKON....
ne razumem zasto nesrecnim lg-jem - meni se bolje pokazo nego toliko hvaljeni sony 210e

Re: Re: Re: LiteOn rulez: i DvD

Alexandar je napisao(la):
A gde je stigao?

U Nis😀
Za BG neznam.

Re: Re: LiteOn rulez

D-KEE je napisao(la):
ne razumem zasto nesrecnim lg-jem - meni se bolje pokazo nego toliko hvaljeni sony 210e

Ne čitaš dobro, Teac-om tj. LG-jem, jer "ono" nije Teac, to potpisujem.

lg od 16-tice pravi sjajne uredjaje (ako ne najbolje u klasi onda su tu uz rame najboljima)... a teac je od 40-tice pa na dalje totalno zabrljao... cinjenica je da je lg zadrzao sve dobre karaktreristike 16-tice i skoro nista nisu menjali dok je teac eksperimentisao i to ga je dovelo u ovu situaciju

ko sta ovde valja ne znam... ali se ne slazem da je u lg-u teac i obrnuto... da je samo neko ovde "zasro" teac-a u poslednje vreme - videlo bi se po stranim forumima - ali on ni tamo nije hvaljen

Ljudi, a gde ovde u BGDu bi se mogao nabaviti ovaj rezač?
Zvao sam firme iz lPINove liste (ne sve) i neki samo prodaju zvučnike🙂, dok ostali nemaju.
Još nisam zvao maloprodaju u Novom Sadu, ali ako to bude trebalo, ima da idem tamo.

indy je napisao(la):
Ljudi, a gde ovde u BGDu bi se mogao nabaviti ovaj rezač?
Zvao sam firme iz lPINove liste (ne sve) i neki samo prodaju zvučnike🙂, dok ostali nemaju.
Još nisam zvao maloprodaju u Novom Sadu, ali ako to bude trebalo, ima da idem tamo.

U maloprodaji ih trenutno nema, a ni na veleprodaji, kad ce stici nova tura pitaj Ashley-a...

Hocu da kupim dva LiteOn CDRW 48x/24x/48x cim stignu. recite samo gde! Da li da dolaze u BG, da li moze da se rezervise, ako treba mogu i ja da dodjem po njih gde bilo (NS, Nis...) nema veze, samo da ga vec jednom kupim, cekam ga vec pola godine. Cim stigne, javite mi pa da se organizujem. Pozdrav

Kostamojan je napisao(la):
Hocu da kupim dva LiteOn CDRW 48x/24x/48x cim stignu. recite samo gde! Da li da dolaze u BG, da li moze da se rezervise, ako treba mogu i ja da dodjem po njih gde bilo (NS, Nis...) nema veze, samo da ga vec jednom kupim, cekam ga vec pola godine. Cim stigne, javite mi pa da se organizujem. Pozdrav

Trebalo bi da ima kod BokiPK, ali on je u Nisu. Ako budes isao u Nis ili bilo gde drugo, javi mi se jer hocu i ja da uzmem dva DVD-a i dva rezaca, pa da podelimo putne troskove.:wave;

Nazad
Vrh Dno