AuReUs ReCtoR je napisao(la):cuo sam samo da ce biti 4din po 1bajtu...
toliko...
Alo ljudi, o čemu vi pričate? To znači da bi cena bila 4,2 miliona dinara po jednom MB!!!! Neko se tu malo :hump: ...AuReUs ReCtoR je napisao(la):cuo sam samo da ce biti 4din po 1bajtu...
toliko...
Carlito je napisao(la):Bilo bo super da bude 4 din...to ne bi bilo skupo...
gresite dragi kolega, imam pouzdanu informaciju od sestre komsijine zaove, ciji je shurak ortak janicijevog brata od tetke da ce cena biti 6783290764 indijskih rupija za 0,0123273571 terabajta.Miroslav je napisao(la):najverovatnije ce biti 1875673 dina po 187344 megabajta
Odakle ti to, majke ti?Bane® je napisao(la):Što smarate, karići ne drže mobtel...
Bahati [SiD] je napisao(la):...
gresite dragi kolega, imam pouzdanu informaciju od sestre komsijine zaove, ciji je shurak ortak janicijevog brata od tetke da ce cena biti 6783290764 indijskih rupija za 0,0123273571 terabajta.![]()
lolBahati [SiD] je napisao(la):...
gresite dragi kolega, imam pouzdanu informaciju od sestre komsijine zaove, ciji je shurak ortak janicijevog brata od tetke da ce cena biti 6783290764 indijskih rupija za 0,0123273571 terabajta.![]()
Bane® je napisao(la):Što smarate, karići ne drže mobtel...
To BK zameni sa državom...vodnik je napisao(la):...
Pogledaj ZVANIČNE informacije
http://www.mobtel.co.yu/cms/view.php?id=1125
Misko je napisao(la):...
Sta ti radis kad ti nije skupo, vlasnik si Coca Cole?
p.s. Covek rece 4din po 1 BAJTU, sto je extrem. mnogo.
driver je napisao(la):jel mi se chini, ili se datum kad krecu sa placanjem pomera svakog meseca za mesec dana ?![]()
driver je napisao(la):jel mi se chini, ili se datum kad krecu sa placanjem pomera svakog meseca za mesec dana ?![]()
][V][ATRIX™ je napisao(la):Izlgeda.. Nema jos "kriticne mase"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari