Šta je novo?

Naplata 063GPRS-a

dekinjo

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2003
Poena
609
Da li j pocelo naplacivanje GPRS-a u 063 mrezi, ako nije, jel zna neko kada startuje, i koliko ce se naplacivati po protoku?

:rolleyes:

Sto volim te price cuo sam od nekoga a taj od njih 50. Koliko bude bice, a da ce biti jeftino hmmm tesko ipak je ovo Srbija a i Karic mora da renovira kucu, plati skolovanje cerki u Londonu itd...

Bilo bo super da bude 4 din...to ne bi bilo skupo...mada su se pominjale cifre od 30-60 din po MB...
1 MB je dosta kad surfujes sa telefona...ali ako ides preko notebook-a , e onda se tu podrazumevaju i slike i zvuk pa brzo se skupi MB :(
Valjda od 28.11. krece naplata...
Pozdrav! :wave;

net radio stanica

a kako se naplacuje jel skida kredit ili sta???

Što smarate, karići ne drže mobtel...

AuReUs ReCtoR je napisao(la):
cuo sam samo da ce biti 4din po 1bajtu...
toliko...
Alo ljudi, o čemu vi pričate? To znači da bi cena bila 4,2 miliona dinara po jednom MB!!!! Neko se tu malo :hump: ...

Carlito je napisao(la):
Bilo bo super da bude 4 din...to ne bi bilo skupo...

Sta ti radis kad ti nije skupo, vlasnik si Coca Cole?

p.s. Covek rece 4din po 1 BAJTU, sto je extrem. mnogo.

Ja mislim da je to neka greska,mislim to bi im bio pogresan poslovni potez jer bukvalno niko ne bi GPRS koristio
Mozda je momak mislio 4 din po MB

najverovatnije ce bidi 4din 1kb

najverovatnije ce biti 1875673 dina po 187344 megabajta

Miroslav je napisao(la):
najverovatnije ce biti 1875673 dina po 187344 megabajta
gresite dragi kolega, imam pouzdanu informaciju od sestre komsijine zaove, ciji je shurak ortak janicijevog brata od tetke da ce cena biti 6783290764 indijskih rupija za 0,0123273571 terabajta. :D

Bahati [SiD] je napisao(la):
...

gresite dragi kolega, imam pouzdanu informaciju od sestre komsijine zaove, ciji je shurak ortak janicijevog brata od tetke da ce cena biti 6783290764 indijskih rupija za 0,0123273571 terabajta. :D

Zbog ovoga obozavam ovaj Forum, svi su spremni za salu i vole da se zezaju...

Drzava je vecinski vlasnik svih telekomunikacionih preduzeca u Srbiji,
i samim tim glavni monopolista, ovo sve ostala je igranje sa javnoscu,
i to domacom, posto je strana strucna javnost digla ruke od nas jos pre smene Baneta Andjelkovica.

Želi li još neko da prospe neku umotvorinu, ono ne ustručavajte se, da i mi nešto naučimo, kad već svi okolo dele pamet...

Bahati [SiD] je napisao(la):
...

lol

Bane® je napisao(la):
Što smarate, karići ne drže mobtel...

Pogledaj ZVANIČNE informacije

http://www.mobtel.co.yu/cms/view.php?id=1125

Misko je napisao(la):
...

Sta ti radis kad ti nije skupo, vlasnik si Coca Cole?

p.s. Covek rece 4din po 1 BAJTU, sto je extrem. mnogo.

Ima se ,moze se...ribice loze se! :mrgreen: :mrgreen: O:)

Dajte ljudi , uozbiljite se i sracunajte malo...uporedite sa cenama tamo gde to vec funkcionise...na pocetku su rekli da ce MB biti do 1 Evra...
Pa sad je minut WAP-a 4 dinara....a za taj minut mozes da skines vise od 1 b i 1 kb...da ne pominjem da ako se kacis klasicno tj. mobilni koristis kao Modem izadje ti manje.... moze minut da bude tu negde oko 4 dinara , zavisi od paketa...Da mesecno skupis 10-15 MB to izadje od 500-1000 dinara....pa nekim ljudima nioje toliki racun tako da i sa tom mnogo manjom cenom od pomenute je relativno veliki trosak...pa jos MMS oko 60-ak dinara....pa uvecace nam se racuni poprilicno... ;P
Pozdrav! :happy:

Ajde kad neko sazna koliko ce stvarno i sigirno biti neka ostavo, a sa nagadjanjima malo da prestanemo...

Posto vidm da niko nema potpunu informaciju, zvao sam CALL centar(naravno s posla) :mrgreen:

E sad, oni isto tako kao i Mi na Forumu Nemaju blage veze o ceni, jedino za datum kazu da ce GPRS biti FREE do 21.12.2003.
Pa ako nista uzivajte do tog datuma.

U svakom slucaju besplatno je i nemoze da skodi.........
cheers

jel mi se chini, ili se datum kad krecu sa placanjem pomera svakog meseca za mesec dana ? :D

driver je napisao(la):
jel mi se chini, ili se datum kad krecu sa placanjem pomera svakog meseca za mesec dana ? :D

Izlgeda.. Nema jos "kriticne mase" :)

BTW, dajte ljudi ko je to pustio buvu 1 BAJT = 4 din. Pa dete ne bi pomislilo tako nesto.. :mrgreen:

Ako je WAP 4 din u jeftinijoj tarifi, GPRS ne moz' skuplji da bude... type;

driver je napisao(la):

Ma cuti i uzivaj. Ali pitanje dokle ce. Mozda kao novogodishnji poklon dobijemo "NON-FREE GPRS" powered by Mobtel :d

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Izlgeda.. Nema jos "kriticne mase" :)

Kad budu platili software počeće naplaćivanje. Za sada je demo verzija pa ne mogu da uzimaju pare.

Kako to? Demo verzija? Mislis u njihovom sistemu teraju demo SW za GPRS? :shocked:

Upravo to.

Vrh Dno