Heinz je napisao(la):...
Kad budu platili software počeće naplaćivanje. Za sada je demo verzija pa ne mogu da uzimaju pare.
Da li bi mozda mogao da podelis sa nama odakle ti ovakva informacija?
Kad budu platili software počeće naplaćivanje. Za sada je demo verzija pa ne mogu da uzimaju pare.
Neo_Matrix je napisao(la):I ja sam cuo ovo (bilo je jos par puta na forumu), ali nema bas nekih argumenata...
DusaN je napisao(la):Da li bi mozda mogao da podelis sa nama odakle ti ovakva informacija?
Misliš da podatak nije tačan, imaš druge informacije, ili možda radiš u Mobtelu pa se brineš za istinitost?
drjackyll je napisao(la):Sinoc sam bio na proslavi petog rodjendana Ericsson d.o.o u BGD, i ljudi mi tvrde da je 063 KUPIO i PLATIO software. Eto toliko.
drjackyll je napisao(la):Recimo da 064 ima malu operativnu 3G mrezu u Beogradu. Naravno, zahvaljujuci Ericssonu.![]()
Odakle sad ovo? jel neka proverena ili jos jedno nagadjanje....to je bre mnogo 35 jura je skuplje od kablovskog Neta...ma nema sanse da bude toliko...ali da ce da bude varijanta sa mesecnom pretplatom to verujem, mrzi ih da racunaju koliki je protok u kb....
jel su mozda predstavili i z1010 kojom prilikom ?drjackyll je napisao(la):Eh, da, usput sam prisustvovao demonstraciji 3G. :twisted: Recimo da 064 ima malu operativnu 3G mrezu u Beogradu. Naravno, zahvaljujuci Ericssonu.![]()
drjackyll je napisao(la):Eh, da, usput sam prisustvovao demonstraciji 3G. :twisted: Recimo da 064 ima malu operativnu 3G mrezu u Beogradu. Naravno, zahvaljujuci Ericssonu.![]()
ivo.r je napisao(la):...
Evo jutros videh na TV da je Mobtel pustio svoj 3G.
ICE je napisao(la):...
I jel ima u tom ogranku Ericsson-a da se kupe SonyEricsson telefoni,teh. podrska i sl? AKo nema jel se planira to u skorije vreme kod nas?
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):...
jel su mozda predstavili i z1010 kojom prilikom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari