Šta je novo?

Naplata 063GPRS-a

Heinz je napisao(la):
...

Kad budu platili software počeće naplaćivanje. Za sada je demo verzija pa ne mogu da uzimaju pare.

Da li bi mozda mogao da podelis sa nama odakle ti ovakva informacija?

I ja sam cuo ovo (bilo je jos par puta na forumu), ali nema bas nekih argumenata...

Neo_Matrix je napisao(la):
I ja sam cuo ovo (bilo je jos par puta na forumu), ali nema bas nekih argumenata...

Ajde ako moze neki link do tih topica na forumu posto ih nisam nasao.

DusaN je napisao(la):
Da li bi mozda mogao da podelis sa nama odakle ti ovakva informacija?

Misliš da podatak nije tačan, imaš druge informacije, ili možda radiš u Mobtelu pa se brineš za istinitost?

Recimo da je ortak čuo od ljudi koji su radili na jednom takođe skoro puštenom i komercijalizovanom projektu za 063.

Heinz je napisao(la):
...
Misliš da podatak nije tačan, imaš druge informacije, ili možda radiš u Mobtelu pa se brineš za istinitost?

Možda radi za 064 ili je desna ruka Bože Derikože pa pita zbog poreza. U svakom slučaju ne sluti na dobro i na takve provokacije ne treba odgovarati.

:hump:

Sinoc sam bio na proslavi petog rodjendana Ericsson d.o.o u BGD, i ljudi mi tvrde da je 063 KUPIO i PLATIO software. Eto toliko.

Eh, da, usput sam prisustvovao demonstraciji 3G. :twisted: Recimo da 064 ima malu operativnu 3G mrezu u Beogradu. Naravno, zahvaljujuci Ericssonu. ;)

drjackyll je napisao(la):
Sinoc sam bio na proslavi petog rodjendana Ericsson d.o.o u BGD, i ljudi mi tvrde da je 063 KUPIO i PLATIO software. Eto toliko.

I jel ima u tom ogranku Ericsson-a da se kupe SonyEricsson telefoni,teh. podrska i sl? AKo nema jel se planira to u skorije vreme kod nas?

Recimo da 064 ima malu operativnu 3G mrezu u Beogradu. Naravno, zahvaljujuci Ericssonu. ;)

Dobro je da su se konacno setili, u CRO je odavno bila promocija

http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3957501&idnews=83294

BTW Cim puste UMTS, onda mozemo da razmisljamo i o UMTS telefonima ;P .

BTT (Back To Topic)

Ima li nekih oficijelnih najava oko tarifiranja GPRS-a?

Ili barem do kada ce da traje free period?

Ljudi. Bice oko 30-35 oraja mesecna pretplata za neograniceno koriscenje. Toliko. Jos uvek nista nije sigurno. Nije skupo, al nije ni jeftino, pa kako kome odgovara. Meni bi to bilo sasvim ok kada bi stavio ir da radi i telefon na punjacu i non stop si online.

pozz

Odakle sad ovo? jel neka proverena ili jos jedno nagadjanje....to je bre mnogo 35 jura je skuplje od kablovskog Neta...ma nema sanse da bude toliko...ali da ce da bude varijanta sa mesecnom pretplatom to verujem, mrzi ih da racunaju koliki je protok u kb.... :mrgreen:
Poz! :wave;

Odakle sad ovo? jel neka proverena ili jos jedno nagadjanje....to je bre mnogo 35 jura je skuplje od kablovskog Neta...ma nema sanse da bude toliko...ali da ce da bude varijanta sa mesecnom pretplatom to verujem, mrzi ih da racunaju koliki je protok u kb....

Pa... Cisto sumnjam da ce to ljudi sa kablovskim netom koristiti naravno. Al' razmisli malo koliko ce treba da se taj kabal prosiri svuda u srbiji, pa ljudima taj gprs dodje kao spas. Ne zauzimaju tel. blja blja blja, da ne objasnjavam bezze. Kabal je tek u razvojnoj fazi i ko zna kada ce stici do drugih vecih-manjih gradova. Ni bg nije obuhvacen dovoljno.

Inace, rekla mi je drugarica koja radi u call centru. To su njene informacije.

pozz

Hmmmm, ako stvarno bude 35 ojra mesecno flat.... Mislim da cu se isprsiti za telefon koji podrzava GPRS, posto zivim na selu i cak i ISDN je misaona imenica za mene, a kamoli kabl.... A bazna stanica mi je 60 m od kuce.... tako da bi trebalo da imam pristojnu brzinu za surf, a mozda cak i download.... To dodje oko 2400 dinkica mesecno... Ako racunamo da sam dnevno oko 7 sati dnevno na netu i da mi je phone stalno zauzet.... Hmmm Sezam flat 850 + 7*5.5*30 , izadje GPRS malo skuplje, ali ipak.... ;P

A ne razmisljate da li ce telefoni izdrzati non-stop komunikaciju.
U principu nisu dizajnirani za tako nesto.

A cemu sluzi opcija u vecini telefona "always online" ? :mrgreen:

Eh, da, usput sam prisustvovao demonstraciji 3G. :twisted: Recimo da 064 ima malu operativnu 3G mrezu u Beogradu. Naravno, zahvaljujuci Ericssonu. ;)
jel su mozda predstavili i z1010 kojom prilikom ?

Evo jutros videh na TV da je Mobtel pustio svoj 3G.

Ne bih da budem dežurni skeptik, ali nekako još uvek ne vidim svrhu novog sistema.

ivo.r je napisao(la):
...
Evo jutros videh na TV da je Mobtel pustio svoj 3G.

Ma čista sueta, čuli da će 064 da puste 3G mrežu za koji dan pa navrat nanost uradili kako još malo mogli da govore kako su prvi :hump: .

kad smo vec kod 3g-a da li bi neko mogao da postuje sajt gde su objasnjene sve mogucnosti i prednosti 3g-a ?
hvala unapred

ICE je napisao(la):
...

I jel ima u tom ogranku Ericsson-a da se kupe SonyEricsson telefoni,teh. podrska i sl? AKo nema jel se planira to u skorije vreme kod nas?

Nazalost ne, oni su samo za vece korisnike (Mobtel, Telekom, ProMonte...)
Znaci mreze i podrska.

pih bre,taj telefon chekam vec godinu dana :)

Nazad
Vrh Dno