Šta je novo?

Naplaćuju "nevidljive" sms poruke

Dakle apex busplus aplikacija?
Jel to nesto od skoro dzabe, cini mi se da se placalo ranije?

Uvek je bilo za dz samo ranije nije nikad radila... U poslednjih nekoliko meseci a mozda i vise radi super.

Pa to jesu nevidljive poruke ^^

Mada, cim mi ne znamo ni da li se BP naplacuje, sta tek da prosecan korisnik zna o necem komplikovanijem?

pa piše u nezvaničnoj aplikaciji da se naplaćuje i da ne mogu da koriste onaj servis koji koristi zvanična app, tako da...

Pa to jesu nevidljive poruke ^^

Mada, cim mi ne znamo ni da li se BP naplacuje, sta tek da prosecan korisnik zna o necem komplikovanijem?

O ljudi moji zar niko ne proverava nego ceka da neko uradi umesto njega .... Evo skinuo sam bus plus sa Play Stora i par puta ga koristio (u toku 4 dana) i naplaceno mi je 0 DIN !!!

A kada sam ukucavao onaj kod koji sam video na stanici naplaceno mi je 1.8 Din ,pitam li se ako ne mozete da provalite ovo onda kako mozete slozenije stvari?

Poslednja izmena:
Zasto da trosim svoj kredit da bi to proverio?
Ne menja uopste poentu... vecina nas nije znala (sa >50% sigurnosti) da li se i sta naplacuje za BP. Nije za ocekivati da ce obican korisnik onda znati mnogo kompleksnije VAS usluge.

Mogao je da potvrdi neko ko vec koristi. Za ovaj slucaj barem.
Izvinjavam se ako tako zvucim, ali samo sam logicno gledao: cesto koriscena usluga pa ce reci pni koji je vec koriste.

Poslednja izmena:
Sad pogledam na netu racun jer jos nemam papirni i vidim doplacene usluge 500mb 250din bez poreza i dodatak 150mb 250din bez poreza. Zafalilo mi na pola meseca neta uzeo veci paket i onda 29. marta jos 150mb. Pozovem korisnicki da pitam kako moze manji paket isto da kosta, kaze seljak neki 2 puta ste kupili, i jos mi u toku rasprave zalupi slusalicu. Posle neka riba kaze da sam 2 puta aktivirao u roku od pola sata dodatak 150mb ali uopste te dodatke ne prikazuju na listingu. Sad sam im poslao zalbu nije mi do 150 din al stvarno su ludaci...

Vrh Dno