Filip17 je napisao(la):Nikon D 70, Canon EOS 20D,Razocaran u oba
U kom ste vi fazonu?Mnogo ste mracna ekipa, Ajd sada ono pravo.Nisam zadovoljan obzirom da moram da pre izrade obradjujem Fotke u CS-u i kada radim tezge to naravno nece da urade za dz. u foto laboratorijama.Znaci ako sam nesto platio 1350e a posle toga kuci na doradu, jel bi ti bio zadovoljan.driver je napisao(la):Jel to zato shto ih nemash na lageru ?![]()
Filip17 je napisao(la):U kom ste vi fazonu?Mnogo ste mracna ekipa, Ajd sada ono pravo.Nisam zadovoljan obzirom da moram da pre izrade obradjujem Fotke u CS-u i kada radim tezge to naravno nece da urade za dz. u foto laboratorijama.Znaci ako sam nesto platio 1350e a posle toga kuci na doradu, jel bi ti bio zadovoljan.
Vise bi mi zacilo da znate ko je "Dobavljac"jer preprodavaca znam i ja mnogodriver je napisao(la):U kom smo fazonu ? Zato shto znamo ko je preprodavac, a ko ne ?![]()
Mora da imas mnogo posla cim nosis dva dslr-a sa sobom, a i iskustva posto kazes da nisi zadovoljan doticnim aparatima.Filip17 je napisao(la):U kom ste vi fazonu?Mnogo ste mracna ekipa, Ajd sada ono pravo.Nisam zadovoljan obzirom da moram da pre izrade obradjujem Fotke u CS-u i kada radim tezge to naravno nece da urade za dz. u foto laboratorijama.Znaci ako sam nesto platio 1350e a posle toga kuci na doradu, jel bi ti bio zadovoljan.
Isto to samo A85+256mb i milina_Weasel_ je napisao(la):Canon a75
Taman onoliko koliko trazim od fotoaparata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari