Šta je novo?

Napišite model(e) vašeg/ih foto aparata...

Canon Powershot G1 - solidan za eksperimentisanje, pravi drasticno ostrije, realnije i bolje fotke od bilo kog Canona A serije. Mane: losije slike sa automatikom, ali u vreme kad se pojavio bio je stvarno dobar aparat.

Nikon 3100 - odlicna automatika, veoma dobar izbor u P&S kategoriji, nije za eksperimente, ali daje jako kvalitetne fotke u toj kategoriji.

Fuji S7000 - bio je dobar dok nije crknuo sam od sebe (na popravci je u inostranstvu). Solidan zum, zavidno je brz aparat, ali puno suma na slikama za moj ukus (cak i na ISO200) i malo prepucane boje (nista strasno, moze RAW ali samo na 12M), ali uglavnom OK aparat.

driver je napisao(la):
Jel to zato shto ih nemash na lageru ? :D
U kom ste vi fazonu?Mnogo ste mracna ekipa, Ajd sada ono pravo.Nisam zadovoljan obzirom da moram da pre izrade obradjujem Fotke u CS-u i kada radim tezge to naravno nece da urade za dz. u foto laboratorijama.Znaci ako sam nesto platio 1350e a posle toga kuci na doradu, jel bi ti bio zadovoljan.

Canon a75
Taman onoliko koliko trazim od fotoaparata

Filip17 je napisao(la):
U kom ste vi fazonu?Mnogo ste mracna ekipa, Ajd sada ono pravo.Nisam zadovoljan obzirom da moram da pre izrade obradjujem Fotke u CS-u i kada radim tezge to naravno nece da urade za dz. u foto laboratorijama.Znaci ako sam nesto platio 1350e a posle toga kuci na doradu, jel bi ti bio zadovoljan.

U kom smo fazonu ? Zato shto znamo ko je preprodavac, a ko ne ? ;)

Shto se tiche obrade, profesionalci sve svoje slike obradjuju u CSu pre shtampanja, a ako mislish na neshto drastichno, ochigledno ne znash da koristish aparat...

Filip17 je napisao(la):
Mora da imas mnogo posla cim nosis dva dslr-a sa sobom, a i iskustva posto kazes da nisi zadovoljan doticnim aparatima.
Kako kazes mrzi te da obradjujes u photoshop-a, jel te mrzi i objektive da menjas ?
Bolje da si uzeo neki prosumer sigurno bi bio zadovoljniji, jeftinije bi prosao i ne bi imao cimanja i razmisljanja, ps prosumeri su jeftiniji od dslr-a ali skuplji od recimo A serije canona za koju ti takodje ne treba dodatna obrada kasnije.
Tips, imas A mod, zeleno polje na skrolu za modove. S' tim bi trebalo da imas najmanje obrade, kad vec imas te aparate
mega_shok.gif

Canon s400

Mali, pa ima svoja ogranicenja, ali staje u dzep i pravi dobre fotke.

:wave: Nikon Coolpix 2100, 128mb kartica, 2.1mpx i sjajan je imam ga 9 meseci i nikada me nije izneverio, kvalitet fortografija je odlican cak i kada se slike izrade !!!

Poslednja izmena:
tek sad videh ovaj topik :(

FZ10 panasonic ;)

Praktica MTL5
Sony W1

Pentax Optio 33WR veoma zadovoljan

Canon A75 (3,2 mp). Taman!

Canon A60

Canon Ixus 300 2.1mpx -zavrsava posao

Canon A80, sa malim savitljivim stalkom koji cuda pravi :) .

Canon A70

Sweex DC5001. Super su slike, ima sony-jevu optiku, jedina mana nema opticki zoom, vec samo digitalni.

Nazad
Vrh Dno