Šta je novo?

Napajnje 300w problem.

Aleksandar024

Cenjen
Učlanjen(a)
13.01.2014
Poena
154
Zdravo drugari..imam jedno pitanje..u kucistu koje sam nedavno kupio imam napajnje od 300w a hocu od ortaka da uzmem graficku Nvidiu Geforce 9500gt 512mb ddr2 128bita, pa se plasim da ce ovo napajnja da mi bude malo..Inace ploca mi je 7366, a procesor Intel dual core e6600 3,6ghz ram 3gb. a grafika integrisana..14mb. pa zato zelim da kupim od ortaka ovu Nvidiu da pilam pes itd..Aj ako neko moze da pomogne,hoce li to moje napajanje izvuci to sve??? pozzz.

nVidia preporucuje za tu kartu najmanje 350W napajanje. Ta karta trosi 50W i, gledajuci da je TDP od procesora 65W, ja bih rekao da moze. Mada, zavisi koliko je staro napajanje, koliko ima na 12V grani...

Cao..hvala ti puno na odgovoru..:wave: Napajanje je FSP GROUP e sad ja se bas i ne razumem u te voltaze itd...ali sam uspeo pokupiti ovo: 1 x 20pin pin;
1 x 4pin 12V;
1 x 4pin Floppy,
3 x 4pin Molex,
2 x SATA,
1 x 6pin graficka. ako nesto moze da pomogne...jos jednom hvala..

Ako ima 6 pin za graficku onda slobodno ubodi grafu i furaj, samo prati malo u pocetku grije li se ocisti ga ako je staro.

cao..thankss!!! :) Napajanje je kao novo,kada je stiglo kuciste bas sam zavirivao konfiguracija je cista i kao nova. Probacu za koji dan cim uzmem grafu..pa javljam sta se izdesavalo..Veliki pozz drugari.:type:

Nazad
Vrh Dno