Šta je novo?

Napajanje

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Neko je ovde na forumu pre jedno mesec dana pitao kako da upali napajanje bez matiche ploche. Jeste da sam zakasnio sa odgovorom, ali evo ga http://www.speedy3d.com/articles/case_mod_p3/index.shtml . Nadam se da sam pomoga koliko sam mogao, poshto i ja sad planiram da ubacim josh jedno napajanje za ventilatore, pa reko aj da pomognem coveku, ako se vec nije snashao.

Pa koliko ti ventilatora imas ? 🙂

imam 5 komada, a sa ovim mojim napajanjem od 300W, nemogu sve da ih nakachim da rade, pa cu onda da ubacim jedno od 230W za ventilatore.

Svaki ventilator ti na 12V grani trosi po 2-3W, uopste te ne razumem!

Mozda mu je slabo napajanje pa kad bi prikacio svih 5 onda bi mu naponi bili 😡
Tako sam ja jednom na starom kucistu ima kineza (napajane) i masina mi je bila na difoltu ,znaci nista nisam dirao tada je bio CPU 2400 i ja prikacim 4 osmice kad naponi skocise na 1.8 ako me sjecanje dobro sluzi 😉
Ne znam koje ploce imaju 2 konektora za napajanje ja mislim da posjeduju samo serverske ploce (dual CPU) ispravite me ako grijesim :trust:
Pozdrav .... :d 😀 :d

Eto i odgovora. Naime imam sve ovo iz signature-a i plus treba da uzmem josh i DVD, pa josh i fioka za HD. To je 4 molexa a ja na napajanju imam 5. Dva ventilatora vuku napajanje iz ploce jedan ide preko jednog moleksa, tako da osva dva preostala nemaju kako da se napajaju. Kontam da napravim razvodnike, ali dali ce biti dovoljno struje za sve? Ako hoce onda nema potreba za novim napajanjem.

Nazad
Vrh Dno