Šta je novo?

Napajanje

anarki1302

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.02.2009
Poena
200
pred Novaka nameravam da zamenim napajanje,a uskoro i ovaj quad i prelazim na i5 ili i7.Mislio sam o nekih 750 ili 850w jer nameravam da oc masinu do maximuma.Pare nisu problem,ali bi bilo pozeljno sto bolje da prodjem...Corsair mi je mnogo zanimljiv,ali bih voleo da cujem vase preporuke...

1. Koju grafičku ćeš upariti sa Core i5/i7?
2. Da li ti je bitno da napajanje bude modularno?

P.S. Ako imaš para za Corsair, samo napred, nećeš pogrešiti. ;)

trenutno ce stajati gtx285,a kasnije najverovatnije neki gt300,zavisi sta bude dobro u trenutku.Da li ce biti neki tx850 dovoljan,ili kada vec dajem skoro 12 hiljada,da dodam i pazarim hx850?

hx750 ne mogu da nadjem.Posto dolazim u utorak u BG,potrazicu po prodavnicama.Ako ne nadjem,kupicu HX850...Hvala vam na savetima

HX850 definitivno. Za 150e jednostavno nema boljeg napajanja...

hx850 nema i pitanje kada ce ga biti.Nije mi bitno da napajanje modularno,tako da cu najverovatnije uzeti tx850 ili 950,jer mi se ne daje skoro 14k za napajanje samo zato sto je modularno.Za hx850 bih dao pare,ali stvar principa je da ne dam 2,5k vise nesto sto me ne interesuje.Za pakovanje kablova ionako imam dar,tako da...Peja je u pravu da mi ne treba nista jace od hx750,ali nameravam da prelazim na i5 ili i7 skorije,i da se ozbiljno pozabavim overclockom i moguce nekim besnim SLI-jem.Znam da mi to ne treba,ali volim da imam i da trosim pare na racunare.AKO ZNAS GDE MOGU NABAVITI HX850 osim u G.... voleo bih da mi kazes i da ga kupim?

Nazad
Vrh Dno