Šta je novo?

Napajanje???

Po izgledu lici na LC power, ako dobro vidim :D
Kakvo je, pojma nemam, uzimajuci cenu u obzir ne verujem da je bog zna kakvog kvaliteta, dosta zavisi i sta hoces da teras na njemu...
U svakom mogucem slucaju(osim ako je neispravno :D) bolje je od tog tvog MS Industiral 350W
:wave:

Poslednja izmena:
bojsa je napisao(la):
Po izgledu lici na LC power, ako dobro vidim :D
Kakvo je, pojma nemam, uzimajuci cenu u obzir ne verujem da je bog zna kakvog kvaliteta, dosta zavisi ista hoces da teras na njemu...

Najvise mi treba za IGRE!!!!!!
planiram da uzmem 7600gt...

Poslednja izmena:
= IGY = je napisao(la):
Najvise mi treba za IGRE!!!!!!
:lupko:
mislim na hardware :D
Nego, za to sto imas + 7600GT vise nego dovoljno...

Poslednja izmena:
za te pare (28-30€ bez postarine) mozes u DE da uzmes LC6550(G), a za 45€ mozes da ga nadjes i kod nas
lc-power VS rhombu tech (???) po meni i nije dilema

KiseliChip je napisao(la):
heh kako li si uspeo da nateras graficku karticu da radi bez ostatka konfiguracije :??:)))
???

Sorry za offtopic, interesuje me da li se lc 6550G dosta greje, posto je kod ortaka brooka topao, konfa je dfi nf4 ultra infinity, a64 3000+, 6800GT, 2x1GB rama, audigy, jedna dvanaestka vent, dvd-rw, i jedan hdd, sve je na def taktovima ?

Pitaj [SAJ]bera on ima to napajanje....

pnjaf je napisao(la):
Sorry za offtopic, interesuje me da li se lc 6550G dosta greje, posto je kod ortaka brooka topao, konfa je dfi nf4 ultra infinity, a64 3000+, 6800GT, 2x1GB rama, audigy, jedna dvanaestka vent, dvd-rw, i jedan hdd, sve je na def taktovima ?

Ja imam slicnu konfiguraciju sa istim napajanjem, s'tom razlikom sto je kod mene sve zivo overklokovano :eyebrows: i nisam primetio da se napajanje nesto preterano greje. Jeste da je bilo toplo za vreme ovih ludackih vrucjina ali nista posebno.

Pa ne bi ni trebalo, to je kvalitetno napajanje...

pnjaf je napisao(la):
interesuje me da li se lc 6550G dosta greje
Razlika između 6550G i 6550GP bi baš trebalo da bude u efikasnosti, ovo drugo ima valjda reda 85% a ovo prvo reda 70%, ostatak ide u toplotu.

Evo ja sam skoro nabavio ovo najnovije 6550GP i ne greje se uopste na mojoj masini, cak i kada je sve klokovano i oprzeno lepo, za razliku od frontiera 400W kojeg sam imao ranije koji je bio usijan bukvalno.
Ovo napajanje inace ima onaj veliki ventilator sa donje strane pa sisa svu toplotu iz kucista i izbacuje je napolje, pa sto je toplije kuciste i ono je...

n_131 je napisao(la):
Evo ja sam skoro nabavio ovo najnovije 6550GP i ne greje se uopste na mojoj masini, cak i kada je sve klokovano i oprzeno lepo, za razliku od frontiera 400W kojeg sam imao ranije koji je bio usijan bukvalno.
Ovo napajanje inace ima onaj veliki ventilator sa donje strane pa sisa svu toplotu iz kucista i izbacuje je napolje, pa sto je toplije kuciste i ono je...
Imam to napajanje oko mesec dana i kod mene je mlako za razliku od prethodnog chieftec-a 420W koji se mnogo vise grejao i bio mnogo bucniji.

Vrh Dno