Šta je novo?

Napajanje za 50-60e

acivi_nik

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poena
450
Koje napajanje za 50-60e,u inostranstvu?
trebalo bi da gura 4690k i neku 270x-280x?

razmisljam izmedju
600 Watt be quiet! Pure Power L8 Non-Modular 80+ Bronze 66e (probija budzet,pa ako nije nista bolje u odnosu na druge,ispada sa liste)
600 Watt Corsair CX Series Non-Modular 80+ Bronze 58e
650 Watt Corsair VS Series Non-Modular 50e

ili nesto drugo? Bitno mi je da nije glasno,ici ce u silent kuciste.

U "inostranstvu" je to 90$. 🙂

Corsair CX Series 750-65$

SeaSonic G Series 550-68e.
Corsair CX Series 750 Watt ATX/EPS Modular 80 PLUS Bronze-50e.

Poslednja izmena od urednika:
Nije slabo. Ja imam Corsair HX520 (staro oko 5 godina) i sta god sam stavljao na njega radilo je bez problema. Jednom prilikom je mesec dana guralo HD7950 i HD7770 u CF-u...

cs je bolje (gold standard).to napajanje je pravljeno da trpi godinama svih 550w (tj ta +12v grana da budemo precizni),a sa sve klokom dok se budes drzao jedne grafe i tog haskija neces ni prici plafonu,tako da mozes da budes miran.

pre ce grafa i/ili cpu kuler da ti napravi buku nego napajanje.cak stavise,to sto se firma zove bequiet nema veze sa tim koliko je tih vent na napajanju.pride cs ima u sustini pwm vent,a nisam siguran da ga taj bequiet ima,pa da budemo bukvalni mnogo je realnije da je corsair i to znatno tisi.ali kao sto vec rekoh to se jedino gleda ako koristis integrisanu grafu i neki pasivni cpu kuler,ti 13,5 i/ili 14cm ventovi na napajanjima koji se ionako okrecu najcesce debelo ispod 1000rpm su primetni samo ako sve pogasis i nabijes uvo u vent i dobro se naculjis.

nego,kakva je situacija tamo sa LC power-om i kakve su cene?meni se samo tako pokazala njihova gold serija,kapiram da bi ti bila prihvatljiva i cenom,a model od 500w ti zavrsava pos'o.

Taj bequiet je najbolje ocenjen i najkupovaniji proizvod da celom sajtu, tj na vise njih. Zato sam verovao u njega :-D
Lc power je jeftin bas, imaju dosta modela, neki sa bas dobrim ocenama... Ali opet, na tako skupu konfu, ne treba da mi bude zao da dam 20-30e vise, i miran sam 🙂

mislio sam da te pitam za lc power gold 500w,tesko da top endison bude tamo 40e pa koliko god da je hedkuotrs firme u svapskoj.sa tim modelom bi bio bas bas miran,meni se jako lepo citava ta serija pokazala.

ah,izvini, silent giant i ostali su jeftini,a to gold je ista cena kao to sto sam resio da uzmem 🙂 samo sto je corsair modularan i ima 50w vise,tako da to presudjuje 🙂

sto to kazes? to nije bila ni opcija,pitanje je samo bilo "napajanje za 50-60e?"
eto sad se lomim izmedju ta dva,ali sve me vise vuce ka LC...
Pa imas i ovde za 50e odlicno napajanje THERMALTAKE SPS-530M.
E sada da neko vuce za te pare od preko i to LC, pa ne daj boze reklamacija...
Razumeo bih da je napajanje od 150e pa hajde od preko ima smisla.

taj Tt nije uopste ni u istoj ligi kao ovaj LC,samo ne postoji model od 650w,samo od 600,ali to je dvaput po 36a na +12v jos kako uradjeno.za 16e razlike ja ne da se ne bih razmisljao,pa sve po ceni da bi morao da se odreknem garancije.

THERMALTAKE SPS-530M ima 5 godina garancije to dovoljno govori o njemu.
A posto covek trazi napajanje od 50e ne mislim da ce da kaci na njega
dve masine za ves u crossfire.

Nazad
Vrh Dno