Šta je novo?

napajanje od 30 do 40E

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
u pitanju je igraonica i konfiguracija je slijedeca

A8N-E
AMD64 3000 VENICE
6600GT
80 GB MAXTOR SATA
512DDR

sva su napajanja colorit i codegen 400W , NEMOJTE ME KRITIKOVATI , JEDNOSTAVNO U TOM TRENUTKU NIJE BILO VISE KESA, sad se nesto zaradilio pa hocu malo da popravim stanje

ps javljaju mi se neki problemi u radu , a 100% sam ubjedjen da su napajanje u pitanju, masine nemaju opticke uredjaje a uskoro planiram jos 512DDR

znaci neko napajanje u tom cjenovnom rangu moze i malo skuplje ali imajte na umu da trebam 10komada

Mozda neko CoolerMaster napajanje? Imas ih u tom cenovnom rangu a ja ga licno koristim kao i moj drug, nekih godinu dana vec, i savrseno smo zadovoljni sa istim :)

Ja licno koristim Leadman 400W i prezadovoljan sam. Tiho je, imam 2 opticka uredjaja, hard na 7200, Radeon 9600pro i klokovanog Semprona.
A cena je tu negde oko 30 evra, dakle na 10 masina stedis 100 era...

Ti najverovatnije imas problema sa PLOCAMA, a ne sa napajanjima.
Codegan 400 bez problema tera sve to sto si naveo plus optike(dve), 160GB disk i 1GB rama.
Tacnije, rekao bih sa BIOS-om i/ili grafikama.

ne verujem da ti imas problem sa napajanjem, ja cak imam cheiftec HPC 360-202 360W a konfiguracija je iz potpisa. mada nije na odmet imati jache napajanje.
Sto se tice preporuke, necu se usuditi da ti preporucujem jer ih nisam imao mnogo iskustva, a necu ti preporucivati neshto za sta sam samo cuo.

poz.

Nazad
Vrh Dno